Литекс и Ботев Пловдив не излъчиха победител

7066
Литекс и Ботев Пловдив не излъчиха победител

В дерби срещата на третия кръг на А група отборите на „Литекс” и „Ботев Пловдив” завършиха при нулево равенство. По този начин „канарчетата” остават начело в А група, заради по-добрата си голова разлика от ловчанлии, информира football24.bg.

Срещата очаквано се превърна в много здрава битка, като определено „Литекс” може да съжалява, че не се възползва от своите много по-добри положения.

ЦСКА без победа вече три мача в А група

И след третия кръг на А група отборът на ЦСКА не успя да спечели победа, но и все още няма загуба. Армейският клуб завърши 0:0 с гостув...

През първото полувреме след около половин час игра оранжевите пропуснаха златен шанс – центриране на Армандо Ваюши намери Вилмар Джордан сам срещу Адам Стаховяк, но от два метра централният нападател на ловчанлии стреля с глава ниско долу, точно на пътя на плонжа на полския вратар, който извади коварния удар с крака. Пред другата врата най-голямата опасност беше Валери Домовчийски, който веднъж успя да стреля от воле, но от малък ъгъл, а Илко Пиргов на два-три пъти увисна при центрирания, но беше покрит от защитата.

Петнадесетина минути след началото на второто полувреме Вилмар Джордан изпорти още един златен шанс – той се измъкна Елведин Джинич и успя да мушне топката покрай Стаховяк, но ударът беше много слаб и Бобан Грънчаров настигна кълбото пред голлинията и го изчисти. Натискът на „Литекс” се засили натиска, но жълто-черните се защитаваха добре и не позволиха повече чисти положения до края на мача. Пред Пиргов пък положения през втората част липсваха, с изключение на едно-две центрирания.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com