Обстановката в ЦСКА е супер, казва Пламен Крачунов

15686

"Атмосферата в отбора е много добра, има колектив за разлика от преди време", разкри защитникът на ЦСКА Пламен Крачунов преди заминаването на тима на лагер в Анталия, предаде БГНЕС.

Младият бранител сподели, че всичко в съблекалнята на "армейците" е наред. "Имахме добра почивка, дълга, сега отиваме да се подготвим за началото на първенството. Аз съм добре физически, тренировките минават нормално. Не е имало индивидуални разговори с Йешич, на първата тренировка той каза какво иска от нас", каза Крачунов на Летище София.

Полузащитникът Илиас Кириакидис обяви, че очаква втората част на сезона да е по-успешна за него и отбора. "Имах лека контузия в гърба, но вече съм в перфектно състояние и сега занимавам с отбора. Имах разговор с асистентите на новия треньор и той е щастлив с мен. Той вярва, че мога да помогна на тима със своя опит. Когато някой ми даде 5 процента доверие, аз му отвръщам със 100 процента. Сигурен съм, че вторият полусезон ще е много по-добър за мен и за отбора, което е най-важното. Трябва да вземем повече точки и да стигнем финала на Купата", коментира Кириакидис.

Редактор: Ивайло Петров

ЦСКА с второ равенство от контролите в Турция

Новият нападател на ЦСКА Мартин Камбуров вкара гол във втората контрола на отбора в Турция, но червените не успяха да победят азербайдж...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com