Прокоба - Левски не може да бие отбори, останали с човек по-малко

8521
Прокоба - Левски не може да бие отбори, останали с човек по-малко

Във втори домакински мач от началото на този сезон отборът на "Левски" не успява да победи съперник, който играе близо едно полувреме с човек по-малко, след като в късния мач от вчера сините и "Черно море" завършиха наравно 1:1, предаде football24.bg.

През първата част "Левски" имаше доста изгодни положения за попадение. В 5-ата минута Стефан Велев нацели гредата, след като засече центриране на Цветан Генков. Гари Родригес бе отново на ниво, като постоянно тормозеше защитата на "моряците". В края на полувремето Кевин Бру бе изведен на добра стрелкова позиция, но прати топката над вратата.

В началото на второто полувреме Стефан Станчев от гостите фаулира Цветан Генков в наказателното поле. За това си действие бранителят получи червен картон, а "сините" дузпа.  Зад бялата точка застана Гари Родригес, който изведе домакините напред в резултата.

Само три минути по-късно със страховит шут от фаул от 30 метра Симеон Райков възстанови равенството. До края на полувремето "Левски" продължи да атакува, но играчите на Славиша Йоканович срещнаха непреодолима стена в лицето на вратаря Китанов.

"Моряците" можеха да вземат трите точки, но Алехандро Перес изби топката от краката на Симеон Райков, който се бе озовал очи в очи с Пламен Илиев. 

След този двубой "сините" събират 6 точки, което им отрежда 10-то място във временното класиране, докато "Черно море" е със 7 пункта в актива си и 7-мо място.

Ботев Пловдив надви Славия в драматичен сблъсък

Отборът на "Ботев Пловив" се изкачи до второ място в А група след драматична победа с 3:2 Славия в голям мач от шестия кръг на "А" груп...

Снимка: Архив

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com