С Македония се готвим за Италия, каза Любо Пенев

5435
С Македония се готвим за Италия, каза Любо Пенев

"Контролата с Македония е една подготовка за мачовете с Италия и Малта", сподели селекционерът на България Любослав Пенев, предаде БГНЕС.

Срещата със съседите ни е на 14 август в Скопие, а тимът ни вече започна лагер за нея. През септември пък излизаме срещу Италия в световна квалификация.

"Играчите може да не са в оптимална форма, но първенството започна скоро. Спокоен съм дали са във форма или не, не съм притеснен. Имаме една последна приятелска среща. За следващия лагер съм сигурен, че ще са в много добра форма. Това е една подготовка за Италия и Малта. Очаквам едно добро представяне", сподели Пенев.

Втора победа във втора контрола за България

Българският национален отбор по футбол записа нова победа, след като надви като гост тима на Казахстан с 2:1, предаде БГНЕС. Момчета н...

"Италия игра добре на Купата на конфедерациите, но само в един мач игра много добре. Ще подходим еднакво сериозно и за Италия, и за Малта. Ще използваме тази последна контрола да усъвършенстваме някои елементи в нападение и в защита. Не знам на Македония целите, мисля, че се срещат два силни отбора. Няма да ги подценяваме. Гледам нашите неща да вървят", добави той, уточнявайки, че Георги Илиев окончателно отпада от състава и ще бъде заменен от Борис Галчев. Капитанът Ивелин Попов пък би трябвало да е на линия за македонците.

По повод класата на родното първенство, Пенев каза: "Българският клубен футбол върви нагоре, но е рано да коментираме първенството. Представянето на Ботев трябва да ни радва".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com