Само Божинов иска в Левски, Йоканович обаче не е съгласен

12723
Само Божинов иска в Левски, Йоканович обаче не е съгласен

Опитите на "Левски" да се подсили с нови футболисти по време на паузата в първенството удрят на камък. Въпреки желанието на треньора Славиша Йоканович да бъдат привлечени класни играчи, в "Левски" най-вероятно няма да дойде никой. Вчера от "Герена" получиха три отказа на набелязани от тях футболисти, пише football24.bg, позовавайки се на "Тема Спорт".

Първият отказ дойде от смятания за сигурен за клуба вратар Горан Блажевич. Хърватинът води двудневни преговори със сините миналата седмица. Те бяха обнадеждаващи и го чакаха в София още във вторник. Но явно в последния момент 26-годишният вратар се е отказал от сделката. Блажевич има предложения и от Италия.

Паскал Шимбонда може да дойде в Левски

Бившият играч на "Тотнъм", "Уигън", "Блекбърн" и френския национален отбор Паскал Шимбонда е бил предложен на "Левски", пише footbal...

Негативни отговори Левски получи и от защитниците Юркас Сейтаридис и Марчин Вашилевски. Иво Тонев и Наско Сираков пробваха да убедят Сейтаридис да приеме офертата на сините. Но и той предпочита да изчака. Десният бек е желан от "Олимпиакос". Полският национал Марчин Вашилевски пък е навит да дойде на "Герена", но поставя непосилни финансови условия. Той държи да получава годишна заплата от над 250 хиляди евро. А тя не е по джоба на "Левски".

В последните дни желание да подсили сините е изявил само Валери Божинов. Нападателят преди време бе пред преминаване в клуба, но тогава той бе отказан от треньора Николай Костов. В края на трансферния прозорец Валери се е предложил на "Левски", но Йоканович също не е проявил интерес, пише "Тема Спорт".

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com