Шампионите представиха RB9

7316

Шампионският екип на Red Bull използва YouTube за представянето на новия си болид RB9. Тепърва специалистите ще „четат“ облика на новия болид, за да се опитат да разгадаят какво е извадил от ръкава си магсьосникът Ейдриън Нюи. Самият той бе доста лаконичен при представянето на болида, изтъквайки, че не е имало много области за промяна предвид стабилността на техническия регламент от 2009 г. насам.


И Sauber залага на еволюция, но с напълно нови цветове

В швейцарската си база в Хинвил Sauber представи новия си болид C32. За тима миналия сезон бе един от най-успешните, след края на който...

Първите реални индикации кой какво е свършил ще получим още на 5-и, когато на „Херес“ стартират първите предсезонни тестове. Зад волана тогава ще седне Марк Уебър. Ferrari също ще дадат шанс първо на втория си пилот.

Видимо RB9 е запазил гърбавия нос, както направи и Renault. Към момента McLaren, Ferrari, Sauber и Forse India заложиха на по-красивата (доколко успешна ще видим) форма на носа. Другата открояваща се новост е по-масивното използване на лилавия цвят, който е като запазена марка на Infiniti, чието лого вече заема много по-голяма площ от болида. Формата на радиаторните кутии също е леко видоизменена, но това е единственото, което моето неопитно око може да улови.

Утре ще видим новите болиди на Mercedes и Toro Rosso, а в деня на първите тестове (5-и) – тези на Caterham и Marussia.

Редактор: Пламен Георгиев

Ferrari представи новия болид F138

В Маранело Ferrari представи болида F138, чиято цел е „да побеждава във всеки старт”. На церемонията в базата на тима прис...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com