Ще броят повторно бюлетините от местния вот в Павел баня

4147
Ще броят повторно бюлетините от местния вот в Павел баня
Снимка: БГНЕС

Преди минути Actualno.com научи, че Административният съд в Стара Загора ще брои повторно бюлетините от местния вот в община Павел баня.

За целта бе назначена съдебно-статистическа експертиза, която ще провери всички намерени в урните гласове, съобщава Радио Стара Загора. Преброяването ще бъде извършено в десетдневен срок от 3 вещи лица в присъствието на представители на страните.

Прокуратурата не обвини кмета на Павел баня, който блъсна и уби пешеходец

Към момента кметът на община Павел баня Станимир Радевски не е привлечен в качеството на обвиняем, съобщиха от Окръжната прокуратура - ...

Днес следобед се проведе третото заседание по делото, в което се оспорва кметското място в община Павел баня. Там след балотаж между Станимир Радевски и Иса Бесоолу с 39 гласа повече беше избран Радевски. Делото е образувано по 2 жалби- на ПП ДПС и на кандидата за кмет от ДПС – Иса Бесоолу. По време на днешното заседание съдът изслуша показанията на 10 свидетели, посочени от страна на жалбоподателите и на ответните страни.

На заседанието не присъства Станимир Радевски. Срещу него от вчера се води досъдебно производство за причиняване на смърт по непредпазливост при управление на МПС.

 Следващото заседание по делото е насрочено за 30 ноември от 10:30 часа.

Преди малко излезнаха и резултатите и от физико-химичния анализ на кръвната проба на павелбанския кмет Станимир Радевски, взета веднага след катастрофата, предизвикана от него в понеделник вечерта.

Отново отложиха делото за местния вот в Павел баня

Административният съд в Стара Загора отново отложи делото за местния вот в Павел баня, този път за сряда, 18.11.2015 г. от 14.30 часа. ...

Пробата показва, че няма наличие на алкохол, споделиха за Пресс ТВ - Казанлък отлично информирани източници.

Припомняме, че на пътя между Павел баня и село Виден около 18:30 часа на 16 ноември Радевски блъсна 64-годишния пешеходец Георги Георгиев, който почина на път болницата. След инцидента пътни полицаи тестваха с дрегер виновника, полевият тест отчете 0,00 промила алкохол в кръвта му.

Станимир Радевски е шофирал служебна Лада Нива във въпросната вечер.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Стара загора