Седмичен хороскоп за 30 ноември - 6 декември

22570
Седмичен хороскоп за 30 ноември - 6 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Това е седмица, в която е добре да се обърнете към специалист, когато имате нещо по-сложно за решаване. Това ще ви спести много време и лутане в търсенето на вярното решение. Не се притеснявайте, че може да изглеждате невежи. Експертите са точно за това - да помагат, когато ми е нужно. В личен план е добре да усмирите емоциите си и да дадете повече свобода на любимия ви човек. Прекарайте почивните дни, като се опитате да сте по-добри към половинката си.

Телец

Седмицата може да ви донесе доста изненади в личен план. Вашата половинка се намира в труден период и това няма как да не се отрази на отношенията ви. Проявата на ревност ще ви помогне да уредите възникналите спорове и въпроси. Верен път към излизане от ситуацията е проявата на търпение. Каквото и да се случи е важно да не изпадате в унизителни ситуации и да се държите с достойнство. През почивните дни в никакъв случай не прибягвайте до изясняване на отношения.

Близнаци

Това е седмица, в която ще може да промените много от нещата във ваша полза или поне те да се случат по начина, по който сте си ги представяли. Сега имате шанса да се въведат вашите правила така че бъдете настойчиви и не пропускайте шанса, който ви се дава. Сряда и четвъртък ви очакват добри новини, свързани с личния ви живот. През почивните дни отделете достатъчно време на семейството си.

Рак

Тази седмица ще бъде изпълнена с емоции. Вашата задача ще бъде да регулирате и да потушите отрицателните от тях. Член на семейството ви има нужда от помощ. Не прибягвайте до обвинения, резултатите може да са непредвидими. В петък в работата ще изникне спешна задача - така че не бързайте да си тръгвате по-рано. През почивните дни намерете време да прекарате достатъчно часове сред природата, за да възвърнете баланса си.

Лъв

През тази седмица ще ви се струва, че само вие сте прави. Това може и да е така, но докато останалите са на друго мнение може да постигнете много. Задачата ви е да убедите колегите си в правотата ви, но това трябва да стане по един много елегантен и ненатрапчив начин. Вдъхновение за тази нелека задача ще получите у дома, където ще цари мир и хармония. Време е да помислите за коледните подаръци.

Дева

През тази седмица ще излязат наяве ваши грешки. Не се опитвайте да ги потулвате. Всеки греши и това е напълно нормално. Нещо повече - често грешките ни са най-добрите ни уроци. Постъпете мъдро и започнете да коригирате това, което трябва. В края на седмицата ще имате първите резултати. Може да се наложи да вземете допълнителна работа за почивните дни. 

Везни

През тази седмица ще ви вълнуват не толкова сериозни въпроси и така трябва да бъде. Това е време, в което да си починете от тежките мисли. Насочете вниманието си към дейности, свързани с красотата. Периодът е добър за промяна на прическата, провеждането на козметични процедури или извършването на лек ремонт у дома.

Зодиите, на които НИКОГА да не споделяте тайните си

Както има хора, на които може да разчитате напълно да пазят тайните ви, така има и такива, за които е много трудно да пазят споделената...

Скорпион

През тази седмица на преден план ще излезе разрешаването на любовен проблем. Няма как да си затваряте очите за него. Време е да се предприемат решителни стъпки и действия. Ситуацията на несигурност ви измъчва и това прекалено отразява на дейността ви в други сфери. Сряда ще бъде денят на истината. Каквато и да е тя - я приемете. Всичко е за добро. През почивните дни отпразнувайте промяната в живота ви. 

Стрелец

През тази седмица ще получите дълго чакано признание. Ще се учудите, че вълнението което сте очаквали е много по-слабо. Това е така защото вече сте пораснали и помъдрели. Освен това в сряда може да се появи нова и важна задача. Вложете цялата си енергия в нея. В петък пазете силите си и не започвайте нищо, което изисква прекалени физически усилия. През почивните дни не се впускайте в грандиозно чистене у дома. 

Козирог

Дневен хороскоп за 30 ноември

Овен Този понеделник ви предстои покоряването на връх в нова област. Ако това бъде кулинарията - ще има много щастливци у дома! Телец...

През тази седмица ще може да се разтоварите от много сериозни задачи. Дори да имате още време до крайния срок и приключете всичко което е възможно. Време е да освободите съзнанието си и да го насочите към планиране на организирането и празнуването на предстоящите празници. Ако все още не сте измислили подаръци - време е да го направите. Не забравяйте, че книгата винаги един чудесен вариант за изненада. През почивните дни обърнете внимание на външния си вид.  Време е да започнете редовни физически упражнения. 

Водолей

През тази седмица ще разберете, че сте закъснели с доста неща. Това не е причина да изпадате в паника, но със сигурност ще трябва да забързате темпото. Използвали сте всички оправдания и вече нямате извинения. В личен план се разхождате върху тънък лед. От вас се очакват отговори и вече няма за кога да протакате. Бъдете честни с другите но и със себе си. През почивните дни ще имате нужда от усамотение. Потърсете най-добрия начин за това.

Риби

Очаква ви седмица, в която ще трябва да се преборите с много от демоните в главата ви. Ако се чувствате зле не се колебайте да потърсите специализирана помощ. Важното е да не изпадате в отчаяние и да направите всичко възможно, за да възвърнете душевното си равновесие. Не забравяйте че много хора ви обичат и че вие означавате много за тях. Използвайте целия си арсенал, за да върнете отново радостта в живота си - рисувайте, пейте, тичайте, скачайте...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

В кое живописно селце е роден Йордан Йовков?

Колко градове има във великотърновска област?

„Ръченица“ на Мърквичка – научете как двама чужденци показват красотата на България

Има ли мечки в Стара планина?

Знаете ли къде е лобното място на Бенковски?

Колко села има на дъното на язовир Огоста?

Естествена защита: Как да използвате кокосово масло върху растенията?

Перфектните палачинки: 10 трика, които е важно да знаете

Как се пише: абитурентски, абитуриентски или абитюрентски?

Кой брат на Иван Вазов загива по погрешка?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com