Амангири - лукс под звездите

25960
Амангири - лукс под звездите
Курортът е едно от най-добрите места за наблюдение на звездите в САЩ

Да спиш в лукс под звездите. Точно това предлагат откритите хотелски стаи в курорта Амангири край езерото Пауел, в САЩ. Атмосферата на това приказно място коренно се различава от тази на добре познатия къмпинг.

Курортът Амангири е един доста екстравагантен избор за почивка  сред природата. Той се разстила на площ от 600 декара и граничи с  тайнствените земи на индианците Навахо. През нощта луната огрява скалистите плата, а в далечината се дочува вой на койот. Тук е и едно от най-добрите места за наблюдение на звездите в САЩ. Нощите са ясни, а въздухът е чист и сух. През деня цели стада с животни се разхождат необезпокоявано в близост до курорта. Може да звучи странно, но именно в това се крие чара на това автентично местенце, което връща всеки гост към корените му.

Петте най-скъпи имения в света

Предлагаме ви разходка из пет от най-скъпите имения в света и зелените им градини. Антила, Мумбай, Индия: 1 млрд. долара Земята в Мум...

Нощните температури тук се движат между 7 и 15 градуса, така че освен копринените чаршафи, добре дошли са и тежките юргани, с които всяка стая разполага.

Курортът предлага и  по-затворени апартаменти, оградени с три стени, басейн и открит таван. Цените за подобно удоволствие на открито са между $1500 и $3500 на нощ.

Редактор: Боряна Кръстева

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Пътешествия