Как да изберете правилното бельо за него?

5477
Как да изберете правилното бельо за него?
Снимка: https://www.astratex.bg/

Да подарите на партньора си ново бельо е чудесна идея за подарък без значение какъв е повода. Знаете ли как да направите правилния избор по отношение на вкуса и правилния размер? Днес ще ви посъветваме как да изберете мъжко бельо.

Материята е от решаващо значение

Забравете за нискокачествените имитации. Истински луксозното  мъжко бельо издържа дълги години и се превръща в ежедневна част от облеклото на мъжа. Хубаво е да заложите на материя изработена от 95 % памук и само 5 % еластан. Друг материал, който се препоръчва за ежедневно носене, е бамбукът, особено заради антибактериалните му свойства и способността му да регулира температурата на кожата.

Какъв вид бельо да изберете?

Първият въпрос, на който трябва да си отговорите, е какъв тип бельо търсите. Шортите с по-дълги крачолчета са чудесен избор за почивните дни у дома. От друга страна, боксерките са по-подходящи за спортни дейности и за ежедневието. Слиповете са най-подходящото бельо за мъже с големи бедра. Боксерките с по-къси крачоли, пък, издължават фигурата на ниските мъже, докато по-дългите крачоли стоят чудесно на мъже с висока фигура.

Как да изберете правилния размер?

Дамите познават дългото лутане в търсене на добре пасващ сутиен. Изборът на мъжко бельо, обаче, е доста по-лесен - единствената мярка, която трябва да знаете, е обиколката на талията в сантиметри. Имайки я, можете да намерите таблицата с размери на съответния производител и да изберете правилния размер.

С шарки или без?

Съвременните тенденции се определят само от предпочитанията на мъжа. Ако знаете, че партньорът ви харесва шарки и цветове, препоръчително е да му купите бельо с цветни мотиви и щампи. Ако той е по-консервативен тип, изберете едноцветно бельо.

Нещо за спалнята

Модел, който бихте искали да видите върху партньора си по време на интимни моменти, също е чудесен подарък. Разбира се, тук удобството не е основният фактор, а по-скоро ефектната визия. Някои дами предпочитат добре прилепнали слипове, други - мъжки шорти. Всичко зависи от вашите предпочитания и тези на партньора.

Стил

През последните години в света на мъжкото бельо се появи един характерен стил, а именно едноцветната материя, съчетана с горен кант, на който е извезана марката на производителя. Така че, ако не сте сигурни в избора си, заложете на този дизайн, който сега е така модерен при слиповете, шортите и боксерките. Някои видове бельо имат само логото на производителя, а други имат пълното име.

Вече знаете как да изберете бельо за любимия. Сега остана да намерите продуктите, които ще го зарадват най-много.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com