Какво да подарите на любимите жени под 100 лева?

2532
Какво да подарите на любимите жени под 100 лева?
Снимка: iStock/Guliver

Коледа вече дебне зад ъгъла, затова е добре да помислите как искате да зарадвате важните хора в живота си. А с технологиите, които напредват почти всяка минута, опциите за подаръци на любимите жени са толкова обширни и иновативни, че тиганите и козметичните комплекти изглеждат демоде! Разбира се, един технически подарък не е задължително да е някаква сложна джаджа, нито пък да струва стотици левове. Днес ще ви дадем 5 идеи за коледни подаръци, които могат да стоплят всяко женско сърце, при това под 100 лева!

1. Смарт гривна

Смарт гривните станаха неизменна част от ежедневието на мнозина и определено има защо. Те се свързват с телефона, известявайки ви за съобщения и обаждания, мерят крачки и пулс, изминато разстояние, а и имат аларми! Ние ви предлагаме модела на Samsung Galaxy Fit E.

2. Електрическа четка за коса

Всяка жена иска да има хубава прическа, но това понякога отнема доста време и нерви – сресване, сушене, изправяне/къдрене. Електрическите четки спестяват наистина голяма част от тези разправии, което ги прави и перфектния подарък.

3. Лампа за маникюр

Хубавите нокти са визитната картичка на всяка жена. Но ходенето на маникюр изисква средства и време. Ако подарите лампа, със сигурност ще улесните и зарадвате всяка своя близка!

4. Почистваща четка за лице

Почистването е нещо, което правим всеки ден, но понякога не е достатъчно просто да използваме върха на пръстите си. Минете на следващо ниво с четка за почистване на лице, защото кой не иска естествен блясък и „уау ефект”?

5. Електрическа четка за зъби

Електрическите четки за зъби могат да премахнат повече плака, да стимулират венците и да премахнат бактериите от трудно достъпните места. Използването на електрическа четка за зъби е по-малко уморително и далеч по-лесно от ръчната такава, а и повишава оралното здраве. Наистина страхотен подарък!

За още интересни предложения може да посетите сайта на Техномаркет.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com