Мъжки зимни якета с пух – най-избираният модел този сезон

14091
Мъжки зимни якета с пух – най-избираният модел този сезон
Снимка: bolf.bg

Зимата пак ни изненада! И въпреки че все още не е паднал пухкав сняг, вече се „радваме“ на киша, дъждовни дни и сух студ. Ето защо е важно да заложим на топли дрехи. Те често ни предпазват от дъжд и изолират от студа, запазвайки температурата около тялото ни в най-приемливи граници. Освен удобни и топли, обаче, не пречи и да изберем модерни находки в тон със сезона, които ни карат да се чувстваме добре в кожата си. Ето защо ще Ви представим част от най-актуалните модели за годината.

Защо да изберем парка през този сезон?

Парката е част от така актуалните модели, както при жените, така и при мъжете. Дали ще е от по-тънка или по-дебела материя, с качулка с пух или без - парката е много удобна заради многото джобове и място за съхранение, с което разполага. Шушляко-подобният материал в повечето случаи е водонепроницаем, а качулката държи главата и лицето възможно най-топли. Допълнителната подплата и дължината предпазват тялото, а истината е, че тези модели никога не излизат от мода. Тънките капитонирани софтшел якета, които са много подобни на парките, са изключително удобни за път. Освен, че пазят от вятър и са подходящи за излет, разходка в парка или пътуване, те имат едно огромно предимство – компактни са. Леките шушлякови якета се сгъват изключително лесно и влизат във всеки куфар успешно, без да заемат много място. Подходящи са за преходните сезони, но могат и да се носят с елек върху тях за допълнителна защита.

На какви материи е добре да се спрем?

Якетата от естествени материи като памук не са за подценяване. Освен че пазят топло, те позволяват на кожата ни да „диша“. Подходящи за тренировка, разходка или излизане в града, памучната им материя спомага за терморегулацията. Тази материя е особено устойчивa и на пране в домашни условия. Друга популярна опция са мъжките зимни якета с пух. Освен че топлят, всеки би изглеждал добре в тях. Снабдени с топъл и обемен пълнеж, най-често от гъши пух, който си топли и при най-сурови зимни условия, тези якета са изключително качествени и издръжливи във времето. Модерните качулки също са обрамчени с гъши пух по ръба, а вътрешните и външните джобове отново са голямо удобство. Цветове като каки, тъмносиньо, яркочервено и горчица остават все така актуални и този сезон, а за любителите на класиката – винаги може да заложите на черното или пък да разчупите с камуфлажен принт.

Кои са най-актуалните предложения през този сезон?

Якетата тип „пилотски“ с втален силует, придават една по-различна колежанска и младежка визия силно желана от всички мъже. Яките от овча кожа са изключително интересен акцент, който напълно замества нуждата от качулка. По-младите господа могат да заложат на тях, тъй като се правят и от водонепропускливи материи, запазващи топлината около тялото. Подходящи както за офиса, така и за училище, ежедневни дейности, пътуване в планината или разходка край морето – може да бъде съчетано с много различни дрехи в спортно-елегантен стил, дори и през зимния сезон.

За да не Ви изненада зимата и да сте стилни и модерни и този сезон, Ви препоръчваме да разгледате актуалните предложения от Bolf. В електронния магазин ще откриете огромно разнообразие от видове, цветове, форми и материи, подходящи за сезона. За да се чувствате едновременно добре в кожата си и да бъдете защитени от суровите метеорологични състояния навън, Ви препоръчваме още сега да се снабдите с нещо топло и приятно за носене. Можете да закупите актуалните модели, популярни за сезон 2021-2022 на изключително изгодни цени!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛЕЗНО:

Всичко за двойната брадичка, плюс 6 лесни упражнения за премахването й

Чаят от тази подправка унищожава мазнините и регулира теглото

Долар - лев. Колко струва един щатски долар към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Открийте най-много и най-малко съвместимите зодиакални знаци според астрологията

Какво причинява висока сутрешна кръвна захар и как можете да я намалите?

Нумерологията и нейното въздействие върху човешкия живот

Как да успокоим сухата кашлица: 3 работещи съвета

Как да успокоим сухата кашлица: 3 работещи съвета

Как да облекчим болката при изгаряне: 4 ефективни начина

Как да облекчим болката при изгаряне: 4 ефективни начина

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com