Удобството да закупите винетка от ЛУКОЙЛ

13037
Удобството да закупите винетка от ЛУКОЙЛ
Снимка: Лукойл

Случвало ли ви се е да тръгнете с вашия автомобил извън града и изведнъж да се сетите, че нямате винетка? Необходимостта от винетка е пряко обвързана с безпроблемното пътуване до различни точки на страната.

Обратно на поговорката, че Всяко правило има изключения”, всички знаем, че винетките са задължителни. Вместо да рискуваме и излишно да се притесняваме, най-разумно е просто да се застраховаме, като разполагаме с актуална винетка.

Начините за закупуване са разнообразни, като трябва да се насочите към такъв, който е най-удобен за вас. Вариантите са да бъде купена онлайн или във физическите оторизирани обекти. Добра алтернатива е закупуването на ЛУКОЙЛ винетки , които са достъпни в бензиностанциите на веригата.

Как да се сдобием с винетка от ЛУКОЙЛ?

Във връзка с непрестанната оптимизация на процесите и предлаганите възможности за клиенти, вече се предлага услугата  закупуване на винетки. За верига бензиностанции “ЛУКОЙЛ” е от първостепенно значение да бъде осигурено всичко необходимо за удобството на своите клиенти.

Поради тази причина се въведе и успешно услугата, която позволява да закупите винетни стикери от всяка бензиностанция на “ЛУКОЙЛ”. Можете да използвате локатора от мобилното приложение, за да откриете най-близката до вас бензиностанция.

Закупуването е възможно както  с плащане в брой, така и с банкова карта. В част от обектите можете да се възползвате от позиционираните терминали, от които също да закупите електронна винетка. Чрез тях заплащането е много по-бързо, лесно и удобно.

Каква винетка да изберем?

Опциите са няколко, като разликата във винетките се изразява в периода на ползване и вида на превозното средство. В зависимост от необходимостта за извънградско пътуване - възможностите са следните:

● Винетка “Уикенд”

Обхваща дните от петък (валидна от дванадесет часа) до неделя (валидна до края на деня). Удобна е в случаите, в които се налага кратко отсъствие, временна командировка или разходка извън града.

● Седмична винетка

Тя е валидна за седем дни и е удобен вариант е в случаите, в които е планирано по-дълго пътуване или почивка в страната.

● Месечна винетка

● Тримесечна винетка

● Годишна винетка

Тази винетка е най-оптималният вариант за хора, които пътуват редовно или се движат между близки градове на ежедневна база, тъй като нейната валидност  е за цяла година и не се налага при всяко пътуване да мислите, имате ли актуална винетка и откъде да я купите.

Особености при е-винетките

Ако решите да се възползвате от опцията за електронна винетка (е-винетка), при въвеждане на необходимите данни за закупуване трябва да се подходи с повишено внимание, защото системата не възстановява разходи за издадени винетки с грешни данни.

Ако решите да се възползвате от опцията за електронна винетка (е-винетка), при въвеждане на необходимите данни за закупуване трябва да се подходи с повишено внимание, защото системата не възстановява разходи за издадени винетки с грешни данни.

За притежателите или ползвателите на товарни ремаркета е важно да се уточни, че в някои случаи се налага закупуването на допълнителна винетка. Това зависи от общото допустимо тегло на превозното средство и самото ремарке.

В случай, че разписката от закупуване на винетка е загубена, това не касае нейната активност или валидност. При проверка също не е необходимо нейното представяне, тъй като проследяването се осъществява чрез  камери, които сканират регистрационните номера на превозните средства.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ПОЛЕЗНО:

Канела: защо е опасна и как влияе на нивата на кръвната захар?

Болката в сърцето отива в лявата ръка: каква може да бъде причината?

Лазаровден и Цветница: Срещата на християнските празници и народните традиции

Защо храчките в носоглътката не изчезват: възможни причини и лечение

Как да се отървете от гълъбите на балкона?

Как лесно да отделите черупката от яйце с помощта на вода и чаша

Чудотворен: 5 изненадващи ползи от приема на женшен всеки ден

Тези 5 храни ще подобрят паметта ви

Всеки трябва да знае тези естествени лекове: Много ефикасни при ухапване от насекоми

Долар - лев. Колко струва един щатски долар към един български лев днес, 26 април /валутен калкулатор/

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com