Мацки на мотори правят благотворително мартенички

67342
Мацки на мотори правят благотворително мартенички

Дамите от варненският мотоклуб „Moto Angels” призовават: Да подарим усмивка на детето ни, връзвайки му мартеничка, която ще донесе усмивка на друго дете.

Те за трета поредна година организира благотворителна акция.Те са подготвили мартенички, като набраната сума от продажбата им ще постъпи в сметката на болничното заведение, за да стартира реализацията на проекта за лелеяния детски кът.

Шуменските мотоклубове събраха от организираните от тях благотворителни концерти пари за лечението на незрящата Мила Петрова

Двата емблематични мотоклуба в Шумен, оганизираха благотворителните концерти под наслов „Рок за Мила”, с които успяха да съ...

Няма по-тъжна картинка от детенце в болнични условия. Тази година целта ни е да помогнем за дълго отлаганата идея на ръководството на УМБАЛ „Св. Анна“ във Варна, а именно изграждането на детски кът на открито за дечицата, които имат възможност да излизат от болничните стаи, обясняват дамите с мотори.

Всеки може да помогне, като закупи мартеничка от „Moto Angels“. Количества има в магазин „Мото части&аксесоари“ Варна на бул. „Сливница“ №148, студио „КА“ на ул. „Параскева Николау“ №8, студио „Angel“ бул. Приморски №131, снек-бар „Reality“ – до паркинга на Спортна зала, както и в София.

Първата кампания на красавиците с бензин в сърцата бе преди три години. Тогава събраха 1511 лева и стотинки за децата с нарушено зрение и множествени увреждания от СОУ „Проф. Иван Шишманов“ в район „Аспарухово“, а миналата година 1911 лева и стотинки за помощното училище „Св. Св. Кирил и Методий“ в с. Кривня, община Провадия.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com