Станишев, Местан и Орешарски оцапаха гащите

27487
Станишев, Местан и Орешарски оцапаха гащите

Премиерът Орешарски, объркан и жалък, си позволи да каже, че ако парламентарните групи оттеглят подкрепата си за него, то той ще се подаде оставката. Тоест, Орешарски ще се съобрази с присъдружните политици от БСП и ДПС и Атака, тези, които са го сложили на стола, НО НЯМА ДА СЕ СЪОБРАЗИ С УЛИЦАТА, С ПЛАМНАЛА БЪЛГАРИЯ!

Горкият човечец, натресоха го на пачите яйца та турските лидери - почетни и действащи - и сега, когато под седалищата им буквално гори, тримата заговорници - Доган, Станишев, Местан - започнаха да се топят един друг, но най-вече него - Орешарски. Главният заговорник Местан, придворен слуга на истинския подпалвач на спокойствието Ахмед Доган, от началото на протестите се е скрил и мълчи като затиснат. Нацапал гащите до гушата, той се е скрил в Сараите и заедно с почетния си председател чертаят ли, чертаят следвашите гадости.  

Пеевски първа точка в дневния ред на Народното събрание утре

Искането за отмяна на решението за избор на Делян Пеевски за председател на ДАНС ще бъде включено в първа точка в програмата на Народно...

Какво всъщност става в тройната коалиция. Станишев и Орешарски така са се оплели в лъжите си, че взаимно си противоречат. Премиерът трябва задължително да си отиде, защото, тежко поразен, вече има съмнение дали няма да е опасен за държавата, ако остане на поста. Като удавник за сламка, Орешарски твърди, че имало неща, които задължително трябва да се случат до есента в държавата. Сякаш е незаменим. Сред тях и преговорите с Европейската комисия за парите през следващия програмен период.

Прави се на луд Орешарски, забравяйки да каже, че 30-те милиарда лева са договорени още през декември от правителството на Борисов, а колкото до подписа на официалния документ, той даже е по-добре да не бъде сложен от Орешарски.

В усилието си да се спасят, и той, и Станишев заблуждават населението, че от юли се задава 40-процентно увеличение на тока и че ако не са те да реагират на намерението на регулатора, щели сме да си плащаме като попове. Комисията за енергийно и водно регулиране обаче вече е заявила, че увеличение няма да има, а ако някой наистина иска да вдига цената на тока, това ще е единствено правителството!

Тръби тройката като един, че нови избори няма да променят нищо и че в следващия парламент отново ще се кипрят същите партии. Лъжа опашата. Защото има ли нови избори наесен, първо, след сегашните изпълнения БСП ще е наполовина представена, второ, "Атака" въобще няма и да помирише парламент, а и ДПС - въпреки военната си повинност, ще оваканти част от скамейките си в пленарната зала. На тяхно място в Народното събрание ще влезнат 2-3, а може би и 3-4 нови партии, което ще промени принципно парламентарното съотношение и парламентарния живот в страната. Не е случайно, че и протестиращите предупреждават - при сегашната конфигурация на законодателната власт, те въобще не се чувстват представени.

Орешарски няма да се срещне с протестиращите днес

Министър-председателят Пламен Орешарски няма да се срещне днес с протестиращите, съобщиха от правителствената информационна служба. Въ...

Глътват си езика Станишев, Орешарски и Местан, когато трябва да кажат кой точно е предложил Пеевски за шеф на ДАНС. Повече от ясно е кой, но е супер любопитно да се наблюдава безпомощността им, как се гънат и кършат, когато трябва да скрият кукловода си Доган. Да бяха се поне наговорили.

Не дават приемлив отговор и на въпроса защо точно Пеевски. Имал решимост, казва Станишев, искал "външен" човек, пък лъже Орешарски. Пълна излагация и гнусна гавра с хората. Защото е прекрасно ясно, че това беше условието, което е им е поставил несъстоялият се шеф на ДАНС за услугата, която им направи, проваляйки чрез собствената си телевизия втория мандат на ГЕРБ. Сиреч, когато им поднесе властта на тепсия.

Колкото до идеолога Доган, пъкленият му план върви по график. Целта му е да взриви прословутия етнически мир в България, за да я превърне в Косово. И е на път да успее - вижте само какво става из страната с новоназначените и изтъргувани от Местан нови областни управители от ДПС. Слава Богу, че засега местните хора казват: "Няма такъв филм!".

Автор: Валентин Стоев

Орешарски няма да се срещне с протестиращите днес

Министър-председателят Пламен Орешарски няма да се срещне днес с протестиращите, съобщиха от правителствената информационна служба. Въ...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com