Бил Гейтс отново е най-богатият бизнесмен според Форбс

16383
Бил Гейтс отново е най-богатият бизнесмен според Форбс

Тримата лидери сред най-богатите бизнесмени в САЩ през 2013 г. останаха неизменни в сравнение с миналата година: списъкът за двайсти пореден път се оглавява от основателя на „Майкрософт” Бил Гейтс, на второ място е известният инвеститор и собственик на „Бъркшър Хатауей” Уорън Бъфет, трети е съучредителят и генерален директор на „Оракъл” Лари Елисън, пише списания „Форбс”.

Състоянието на Гейтс се оценява от изданието на 72 милиарда долара, на Бъфет – на 58,8 милиарда, а на Елисън – на 41 милиарда.

Форбс: Бербатов е най-голямата БГ звезда

Димитър Бербатов, най-добрият български футболист в последното десетилетие, оглави първата класация на Forbes за български знаменитости...

През тази година общите активи на 400-те най-богати милиардери на САЩ достигнаха 2,02 трилиона долара, което е рекорден показател. Най-„бедният” от 400-те богаташи притежава 1,3 милиарда долара, което изравнява рекордните нива от 2007 и 2008 г.

В петицата влизат промишлените предприемачи – братята Чарлз и Дейвид Кохи. Състоянието на всеки от тях е 36 милиарда долара. От 6-то до 9-то място заемат представителите на семейство Уолтън, които притежават веригата „Уол-Март”. Първата десятка се оформя от кмета на Ню Йорк Майкъл Блумбърг, чието състояние се оценява на 31 милиарда долара.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com