Израел ще изчезне през 2025 г.

26480
Израел ще изчезне през 2025 г.

Интересни данни на разузнавателните служби в САЩ представи анализаторът Хусейн ла Бербери в издавания в САЩ вестник “Ал Уатан”. Ако неговата информация бъде сметната за достоверна, то тогава трябва да се подготвим за това, че около 2025 г. Израел ще престане да съществува като държава.

“Процесът на напускане на израелците и завръщането им на предишните места, където са живеели, е станал необратим: над половин милион фалаши (етиопски евреи) и други африкански юдеи възнамеряват да се върнат на Черния континент през идните десет години”, отбелязва авторът на статията.

Близкият изток може да затъне във война

В сряда миналата седмица, 30 януари, командването на сирийската армия съобщи за удар от израелската авиация по военния изследователски ...

“Готови за реемиграция са и над един милион руснаци и десетки хиляди европейци. В документа се посочва, че нарастването на “революционната” вълна в съседните на Израел страни, и преди всичко мощният възход на ислямизма в Египет, ще предизвика у израелците тревога и опасения за живота и бъдещето на децата и близките им.  Израелците ще се върнат по родните си места, където са израсли. Все пак, това напускане все още не е станало впечатляващо видимо, а противопоставянето на еврейската държава на набиращия сила политически ислям ще продължи тук много години”, пише Хисейн ла Бербери.

“Заплашват израелското общество и нищожните показатели на раждаемостта и прираста на населението, които по никакъв начин не могат да се сравнят с демографския взрив в палестинските територии. По данни на американските специални служби, половин милион израелци вече са се запасили с американски паспорти. Тези, които нямат нито европейски, нито американски документи, все някак си ще успеят да се сдобият с такива. Мнозина предпочитат да отидат в мултикултурни страни със смесен национален състав на населението, където ще се наложи да се простят с идеята за чистотата на юдейската раса, върху която се базира Израел. Неговите основатели така и не успяха да сътворят държавно образувание, основано върху юдейската изключителност. Последвалите ги лидери също не успяха да направят това нито в миналото, нито в настоящето”, се отбелязва в статията, предаде БЛИЦ.

Съществуват редица изследвания с политическа и религиозна ориентация, представящи концепцията за скорошния край на Израел като държава. Те не са се появили вчера, пише Хисейн ал Бербери. Сред тях има трудове, обнародвани преди много години. Например, много известният британски историк Арнолд Тойнби през 1967 г., след поредната арабско-израелска война, завършила с победа на Израел и окупацията на огромни арабски територии, написа: “Въпреки победата, Израел няма да съществува още дълго. Съжителството е аномално, чуждо... Малка държава на чужда земя, която я отхвърля... както и многобройните народи, живеещи около нея”.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com