Мишел Обама пръснала $50 000 за бельо

7231
Мишел Обама пръснала $50 000 за бельо

Първата дама на Америка Мишел Обама, която старателно гради образ на грижовна стопанка на Белия дом, е похарчила 50 000 долара за бельо, разкри "Дейли телеграф", цитиран от АСН.

Мишел пазарувала в един от бутиците на известната търговска верига "Agent Provocateur" заедно със съпругата на емира на Катар шейха Моза. Средната цена на един от артикулите в тези магазини е около 1600 долара.

Директорът на компанията "Agent Provocateur" Хари Хогарт заяви, че сред клиентките й са не малко известни хора, чиито имена обаче се въздържа да спомене. След визитата на магазина от Мишел и шейха Моза продажбите на магазините от тази марки се вдигнали с 12,5%.

Мишел подкрепи Обама в Туитър

Съпругата на американския президент Барак Обама Мишел се сдоби със страница в социалната мрежа Туитър, предаде АФП. Страницата @miche...

Харчовете на първата дама едва ли ще зарадват съпруга й, и то точно преди президентските избори в САЩ.

Досега Мишел демонстрираше скромност, а миналата година дори се появи с рокля за 34 долара и 95 цента на интервю по телевизия Ен Би Си. На комплимента на водещия Мишел отговори, че не отделя особено внимание на дрехите, а при избора им се ръководи от това да бъдат удобни и подходящи за сезона. Малко след появата на Мишел, моделът на роклята, който тя носеше, беше разграбен като топъл хляб.

Самият Барак Обама носи китайски часовник за 320 долара, макар че преди време бе забелязан и с марков часовник за 1500 долара.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com