Сингапурците разстроени от етикета "най-сдържани" в света

3742
Сингапурците разстроени от етикета "най-сдържани" в света

Гражданите на Сингапур реагираха с недоволство на изследване, обявило ги за най-неемоционалните хора на планетата, като заявиха, че конкурентната среда в града не им оставя място за чувства, предаде БГНЕС.

"Сингапурците са хората в света с най-малка вероятност да изразят каквито и да е емоции", съобщи Галъп в доклад, обхващащ над 150 държави.

Най-експресивният народ на Земята, изглежда, е филипинският, но като регион на челна позиция се класира Латинска Америка.

Медиите в Сингапур, които са едни от най-богатите и стабилни в целия свят, дадоха повече от голяма гласност на изследването. А това предизвика силни реакции.

"Откъде да намерим време да се смеем? Събуждаме се, борим се за място във влаковете, на обяд водим битка да седнем и да се нахраним, бием се за място и на връщане от работа", коментира Едуард Алекзандра Питърс във Фейсбук.

Кок Леон допълни в Яху: "Толкова е стресиращо да живееш в Сингапур! В главата ни са само $$$ - как да оцелеем, как да имаме семейство, да платим данъците си и др. Нищо не е безплатно тук".

"Уж имаме всичко, а всъщност нямаме нищо. Никой в тази страна всъщност не живее живот на пълни обороти. Просто съществуваме. Не сме нищо повече от статистика за нашето правителство", настоя друг разгневен гражданин.

Редактор: Десислава Ушатова

Сингапур е най-здравата страна в света

Сингапур е страната с най-здраво население в света, показва класация, изготвена с данни на ООН и Световната здравна организация. Екс...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com