Рой Ходжсън: Това бе най-добрият мач на отбора под мое ръководство

6354
Рой Ходжсън: Това бе най-добрият мач на отбора под мое ръководство

Англия загуби от Италия с 1:2 в първия си мач на Мондиал 2014, но селекционерът на "трите лъва" Рой Ходжсън остана доволен от играта на неговия отбор. Той похвали футболистите за старанието им и изрази увереност, че тимът ще излезе от групата.

"Трудно е да приемем тази загуба, защото играхме добре. Смея да твърдя, че това беше най-добрият мач на отбора под мое ръководство. Надявахме се на победа, но не се получи. През второто полувреме направихме всичко по силите си, за да обърнем резултата. не сме от отборите, които само се бранят. Дадохме на италианците две възможности и те ги изпозлваха. Играта ни обаче е повод да сме още по-уверени занапред" - каза Ходжсън.

"Слоновете" прегазиха Япония за две минути

Кот д'Ивоар прегази Япония само за две минути в първия мач за двата отбора от световното първенство в Бразилия. "Слоновете" спечелиха с...

"Рахим Стърлинг беше опасен през целия мач, Дани Уелбек имаше няколко шанса да отбележи гол, а Джордан Хендерсън и Стивън Джерард направиха всичко, което се искаше от тях. Уейн Рууни също игра много добре. Знаем, че той е способен да действа на няколко позиции и днес отново го доказа" - коментира Ходжсън.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com