X
 
 

Милко Милков е кандидатът на ВМРО и НФСБ за кмет на Асеновград

9746 0
Милко Милков е кандидатът на ВМРО и НФСБ за кмет на Асеновград
Снимка: Facebook/Милко Милков
Още една официална кандидатура за кмет на Асеновград бе обявена днес. Това е кандидатът на Коалиция ВМРО и Национален фронт за спасение на България (НФСБ) - Милко Милков. Той заедно с други кандидати бяха представени на пресконференция. В началото на миналата година Милков бе преизбран за председател на структурата на НФСБ в Асеновград. Той участваше в изборната надпревара за кмет и през миналите местни избори от 2015 г., като тогава бе издигнат от "Патриотичен фронт". Сега Милко Милков е определян като "острието" на коалицията в Асеновград.

Асеновградчанинът е на 42 г. и има дългогодишен опит в партийните среди. Той е инициатор на редица идеи, входирани по официален ред в община Асеновград. Сред предложенията му през изминалите години бе да се забрани носенето на бурки на обществени места и цялостната забрана за движение на каруци по улиците на града. Асеновградчани го познават не само от политиката, тъй като извън политическия живот Милко Милков се занимава със собствен бизнес. В личен план - женен е и е баща на три дъщери.

От "Възраждане" обявиха своя кандидат за кмет и отправиха тежки обвинения към Фандъкова

Движение "Възраждане" ще се яви самостоятелно чрез свои кандидати в 71 общини. Кандидатът за кмет на София от партията е Николай Дренче...

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители