X
 
 

ВИДЕО: С ТЕЗИ забивки гард възроди легендата за Майкъл Джордан

126058 0
ВИДЕО: С ТЕЗИ забивки гард възроди легендата за Майкъл Джордан
Конкурсът за забивки в НБА отдавна загуби своя блясък, като често изпълненията на баскетболните звезди или се повтаряха, или бяха сравнително лесни за изпълнение, или им отнемаше твърде много време да ги изпълнят.

Феновете на играта жадуваха големите имена отново да се впуснат в конкурса и да виждат нови и нови забивки. Уви, това досега не се случваше, но през уикенда станахме свидетели на най-добрите изпълнения от години.

От бомбите в Бейрут до сбъдването на една мечта

Мнозина от вас едва ли са чували името Хасан Уайтсайд. Други пък го знаят бегло. Американският баскетболист е център, който в момента и...

Въпреки че отново новобранци и играчи втора година трябваше да се състезават в конкурса, един гард скри топката на всички участници в последните може би 10 години, като дори върна спомена за Майкъл Джордан.

Това е Зак Лавайн от Минесота Тимбъруулвс - гард, всъщност плеймейкър, който компенсира ръста си с неповторима експлозивност и епичен отскок, с които грабна жури и феновете.

Логично, той спечели с 4 феноменални изпълнения, едно от които беше в чест на Майкъл Джордан и епичния баскетболен филм "Космически забивки".

Епичните изпълнения на Зак Лавайн и останалите участници вижте в Sportline.bg

Договор на Майкъл Джордан с Чикаго Булс отива на търг

Оригинално копие на договора за 33 милиона долара на Майкъл Джордан с баскетболния отбор "Чикаго Булс" ще бъде продадено на търг. Това ...

Actualno.com

Етикети:

Последно в Актуално