Mъри гони още четирима от Ботев

6775
Mъри гони още четирима от Ботев
Снимка: БГНЕС

Четирима футболисти са попаднали в черния списък на старши треньора на Ботев Пловдив Станимир Стоилов, пише "Тема Спорт". Това са Иван Цветков, Вандер Виейра, Сивард Спрокел и Луис Педро.

Договорите на Цветков и Спрокел изтичат през лятото и почти сигурно няма да бъдат подновявани. Първият ще стане тогава на 35 години. Ако бившият нападател на Левски и Пирин Бл реши да сложи край на кариерата си, ще му бъде предложена работа в Ботев, ако не - двете страни ще се разделят. Тази зима Мъри привлече двама нападатели от Румъния - перлата Юнеса Хамза и Феребори Доре. Те дойдоха от Петролул Плоещ.

През лятото вратата ще бъде посочена и на Вандер Виейра, и Луис Педро. Договорите на нападателите са до юни 2015 г,, но те вече не влизат в плановете на Стоилов. Канарчетата ще се опитат първо да ги продадат или преотстъпят.

Вандер дори отпадна от групата за мача с Нефтохимик. Причината, която обявиха от Ботев, е несериозно отношение на бразилеца по време на тренировъчния процес. Веднъж вече, в началото на 2013 г., Виейра загуби доверието на Мъри.

Луис Педро отдавна е втора или трета цигулка за атаката. Не е изключено през лятото да си тръгне още един холандец - Ромарио Кортзорг.
 
Все пак съществува вероятност Стоилов да не може да направи всички тези промени, тъй като, ако не класира Ботев за Лига Европа, почти сигурно ще бъде освободен след края на сезона.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com