Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Станислав Генчев най-накрая проговори за Левски (ВИДЕО)

26 май 2024, 21:08 часа • 3425 прочитания

Настоящият старши треньор на Крумовград Станислав Генчев даде своето мнение след поражението на родопчани от Черно море в последния кръг на Първа лига. Специалистът похвали възпитаниците си за цялостното представяне през сезона. Той коментира и слуховете за преминаване начело на Левски, като най-накрая разкри за наличието на преговори.

Суперлативи от Генчев за играчите на Крумовград

"Сезонът беше уникален за нас. Това, което направихме – 15 мача без загуба подред за новак, страхотно. Всички играчи, които показаха професионализъм, заслужено ни отведоха в топ 6. Имахме постоянство и искам да благодаря на момчетата и всички хора в Крумовград за отдадеността, които всички имаха, и постигнахме резултата", заяви Генчев след поражението на Крумовград от Черно море.

ВАР-ът на Actualno

Генчев и Левски имат разговори

"Имам разговори с Левски, казах и на футболистите вече. Все още не сме подписали договор, но в следващите дни ще стане ясно дали ще остана тук, или ще сменя отбора", добави бившият футболист на "сините", който до този момент не беше казвал категорично за провеждане на разговори между двете страни, а даваше лаконични отговори на слуховете за поемане на Левски (подробности четете в линка).

Джем Юмеров
Джем Юмеров Отговорен редактор
Новините днес