Бойчо Георгиев: Джипът няма нищо общо със "СЛЕ груп"

10328
Бойчо Георгиев: Джипът няма нищо общо със "СЛЕ груп"

Директорът на РИОСВ – Бургас инж. Бойчо Георгиев опровергава информацията, че се е возил в джип на фирмата "Сле груп", замесена в скандала с 29-те декара земи край Несебър. "Има хора, които целят отстраняването ми, защото си върша работата", заяви инж. Бойчо Георгиев, съобщава сайтът на "Преса", цитиран от БГНЕС.

"Това са абсолютни манипулации, абсолютно не е вярно. Този джип няма нищо общо с фирма "Сле груп", така че ще си търся правата до дупка, ще сигнализирам всички възможни държавни институции, за да се стигне до дъното на тази цялата история. Това е абсолютен шантаж и се цели моето отстраняване", каза Георгиев. Според него има хора, които искат да бъде отстранен, и са го следили дълго време – месеци наред. Органите – полиция и прокуратура - ще установяват дали Георгиев е следен с цел посегателство или шантаж, пише още сайтът.

Директорът на РИОСВ Бургас Бойчо Георгиев, който подписа скандалното решение в полза на "СЛЕ груп", узаконяващо строителството върху несебърските дюни, е използвал черен джип Ауди Q7 на собствениците на СЛЕ Груп. Това съобщи сайтът Бивол. В You tube има и видео, от което става ясно, че въпросният джип Ауди Q7 докарва шефа на РИОСВ Бургас пред дома му в к-с Славейков в Бургас, където са паркирани служебния му Форд и Ауди S8, което той ползва. Записът е бил направен в следобедните часове на 08.12.2012 г. Това е седмица преди да бъде подписано от Георгиев скандалното решение в полза на "СЛЕ Груп", узаконяващо строителството върху несебърските дюни, уточнява Бивол.

Джипът с транзитен номер 653H036, който се ползва от собствениците на СЛЕ Груп, е лизингов и номерът му е издаден на 04.12.2012 г., но е сменен веднага след като избухва скандалът в първия работен ден на новата година - 02.01.2013 г. Официално номерът се води на голяма лизингова автокъща в София, съобщава още Бивол.

Редактор: Е. Гигова

Назрява ли Ираклигейт?

На 14 януари от 18:30 ч граждани ще излязат пред сградата на Народното събрание, а причина за гражданското недоволство е ново застроява...

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com