Летен вирус мори жителите на Добрич

14191
Летен вирус мори жителите на Добрич

Лятна зараза, която се характеризира с остри болки в корема, разстройство и повръщане, мори жителите на област Добрич, съобщи шефът на Спешното отделение в болницата д-р Ботев. Той заяви, че почти всеки трети-четвърти пациент е с такива оплаквания, като добави, че вирусът е много неприятен и продължителността на боледуването е пет и повече дни. Успокоителното е, че за лечението му не се налага прилагането на антибиотици.

Д-р Ботев добави още, че заради жегите в последните дни се наблюдава и увеличение на пациентите с хипертонични кризи, инфаркти и инсулти. Лекарят добави, че чести били и случаите на алергии, дължащи се на ухапвания от пчели, комари и други насекоми. Заради жегите в БЧК разкриха пункт, в който мерят кръвното налягане на хора, които са се почувствали зле.

Откриха гигантски вирус с извънземен произход

Учените откриха нов вирус, който се оказва най-големия от всички, откривани някога. Специалистите определили за него названието „...

Това е регулярна наша практика и оказваме помощ при нужда, раздаваме и вода, каза шефът на БЧК в Добрич д-р Еринозов. От метеостанцията съобщиха, че температурата е достигнала 34 градуса, но това е далеч от измерения за деня максимум през 1909 г., когато термометърът е отчел 41 градуса.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com