Фейслифтът на Golf идва през март с модификация R420

5407
Фейслифтът на Golf идва през март с модификация R420

Volkswagen ще покаже обновеното седмо поколение на Golf през март 2016 г., по време на автосалона в Женева. Моделът ще се сдобие със светодиодни фарове, цифров приборен панел и модификация R420 с мощен 420 к.с. двигател. Това твърди Auto Bild.

Външно моделът ще се измени незначително, което няма да е изненада. Вероятно радиаторната решетка ще заприлича на тази от Passat, фаровете също леко ще бъдат видоизменение и това ще е. Матричните фарове, дебютирали с модели на Audi, при обновения Golf няма да се появят. Вместо това хечбекът ще разчита на full LED фарове, какъвто досега бе случаят с електрическия e-Golf и хибрида GTE.

VW заменя 1,4 TSI и 1,6 TDI с 1,5-литрови мотори от 2017 г.

По време на салона в Детройт, Хербет Диес, Изпълнителен директор на VW, разкри плановете на концерна да въведе гама от 1,5-литрови турб...

Що касае цифровият приборен панел, дебютирал в седана Volkswagen Passat, то той ще се предлага за Golf като опция. Не е изключено най-наточените версии: GTI, R, R420 и хибридният GTE да идват стандартно с такъв панел. Предполага се, че в списъка с допълнително оборудване ще се появи и Head-up дисплей.

 

На двете снимки виждате концепта Golf R Touch

Ето го първото ревю на VW Golf GTI Clubsport (видео)

В днешно време и трудно да намериш добри думи за Volkswagen, а този лош имидж си навлякоха самите мениджъри на концерна. Но Golf GTI Cl...

След фейслифта, Golf ще предлага нова мултимедийна система с по-голям сензорен екран, която за пръв път бе показана чрез концепцията Golf R Touch. Системата ще има функция за жестоки контрол, интерфейс Apple CarPlay, Android Auto и MirrorLink.

По отношение на задвижването моделът ще разчита вече и на новия 3-цилиндров 1,0-литров двигател със 115 к.с. Той ще замени 1,2-литровия бензинов мотор.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com