Volvo, Jaguar и Land Rover с впечатляващи премиери на "Автосалон София 2019"

5416
Volvo, Jaguar и Land Rover с впечатляващи премиери на "Автосалон София 2019"
Снимка: Sofia Motor Show

Компанията "Мото Пфое" записва впечатляващо участие на открития днес "Автосалон София 2019". Най-голямото автомобилно събитие в България ще продължи до 20 октомври, като посетителите ще имат възможност да видят модели на почти всички компании, представени на пазара.

Шведската марка Volvo залага на два нови модела - седана S60 и кросоувърът XC 90.Новото поколение на Volvo S60 се отличава от своя предшественик с по-голяма дължина, която осигурява много повече функционално пространство. Спортният седан е малко по-тесен и по-нисък, с цел създаване на по-добра динамика, а стабилното му поведение на пътя превръща всяко шофиране в истинска наслада както за водача, така и за неговите спътници. Неслучайно, инженерите на шведския бранд го наричат „Най-добрият спортен седан в историята на Volvo“.

Новият самостоятелен VOLVO комплекс официално отвори врати в София

"Мото-Пфое" откри първия самостоятелен комплекс на Volvo за всички клиенти и любители на автомобилния бранд. Ексклузивният център е изг...

Другата голяма изненада по време на Автосалон София 2019 е първата официална поява на обновената версия на флагмана на шведския бранд – Volvo XC90. Той поставя ново начало за шведския бранд и е доказателство, че компанията следва уверено стратегията си за електрификация и устойчиво развитие. Той е първият модел, с който стартира мащабна комуникационна кампания с ключово послание Recharged, което предстои да срещаме в комуникацията при всеки нов електрифициран модел на Volvo.

Брандът Jaguar също има премиера, като това е новият Jaguar ХE. Спортният седан е оборудван с информационно-развлекателна система Touch Pro Duo, разчитаща на два сензорни екрана. Обновеният дизайн придава на XE по-динамична и спортна позиция. XE изглежда по-широк и по-нисък от преди, с по-големи предни отвори и смели мускулести форми, които намекват за усъвършенстваната аеродинамика.

В София е и електрическият кросоувър I-Pace, който е първият модел на ток на марката. Автомобилът разполага с пробег от 470 км, ускорява от 0 до 100 за по-малко от 4,7 секунди и се зарежда за 40 минути, новият I‑PACE е преди всичко Jaguar - истински автомобил за водача.

Трета от марките е Land Rover, която изцяло новото Discovery Sport. Този модел съчетава легендарната проходимост на Land Rover с уверено присъствие в градската джунгла. Единственият компактен премиум SUV автомобил, който разполага с 5 + 2 места.

Jaguar I-Pace вече е в България

Първият електрически кросоувър на Jaguar - моделът I-Pace, направи своя официален дебют в България.  Автомобилът беше представен в...

На щанда на марката е и новият Range Rover Evoque, най-успешният модел в историята на марката Land Rover. За 8 години на пазара той е награден с повече от 220 престижни международни отличия. Заедно с него посетителите ще могат да видят и новия Range Rover Sport SVR. Със своите 575 к.с., осигурявани от V8 двигател, това е най-бързият Land Rover, като ускорява от 0 до 100 км/ч и развива максимална скорост от 280 км/ч.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от АВТО:

Експерти посочиха 5 места в колата, където най-често се образува ръжда

Tesla обяви, че търпи огромни загуби

Защо не трябва да пръскате колата си с вода преди да нанесете пяна

Opel Grandland също стана електромобил

Силен скок: До края на годината един от всеки пет автомобила ще бъде електрически

Мoto Morini стъпи на българския пазар

Китайски автомобилен концерн ще произвежда хибриди в Италия

При кои автомобили е опасно резервоарът да се пълни догоре

Може ли да се смесват различни масла в двигателя?

Каква е причината толкова много стартъпи за електромобили да се провалят?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com