X
 
 

Volvo уговаря клиентите си да не си купуват автомобил

4686 0
Volvo уговаря клиентите си да не си купуват автомобил
Снимка: Volvo
Шведската компания Volvo стартира рекламна кампания, в която призова хората да не си купуват автомобили, а да използват новата програма за каршеринг (съввместно ползване на транспортни средства) Care by Volvo.

Самата програма вече стартира в Германия, което е доста смел ход от страна на скандинавците, тъй като на този пазар далеч по-добре се продават Audi, Mercedes-Benz и BMW. Във Volvo обаче са категорични, че тяхната система вече е проверена и е доста по-успешна от тази на останалите производители.

Volvo ще представи бъдещето на автомобила, но без него

Шведският производител Volvo ще вземе участие в предстоящото автомобилно изложение в Лос Анжелис, като ще разполага със собствен щанд, ...

Например, в Германия Volvo предлага новото XC40 за 500 евро на месец, като в тази сума влизат застраховка, пътен данък, пътна помощ и редица други услуги, сред които е и съхранение на зимните гуми. А тези, които искат премиум-всъдеход, могат да получат по същата схема XC90 в най-високото ниво на оборудване за 930 евро на месец.

Впрочем, програмата си има и е своите недостатъци, като основният е в цената. Въпреки примамливото предложение, тя е с около 40% по-скъпа от обичайния лизинг. Самите клиенти в Германия, поне към момента, също не са склонни да ползват автомобил под наем, а искат да го закупят или вземат на лизинг.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 5 от 5. Гласували общо: 1 потребители
Последно в Актуално