Една година "Атака", БСП и ДПС размазаха държавата

33160
Една година "Атака", БСП и ДПС размазаха държавата
Снимка: БГНЕС

Една година „Атака”, БСП и ДПС размазаха държавата. Приемаме, че това е така и след изборите ще се мъчим да поправяме щетите. Това е безпощадната истина. Това заяви на влизане в парламента лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов на въпрос дали очаква правителството да не подаде оставка и с БСП заедно да се наложи да го свалят, предаде „Фокус”.

„Всички други приказки "ама айде сега този закон, онзи закон"... Да не бяха гледали Сметна палата, Закон за МВР. Да си бяха направили актуализация. Тогава „Атака” беше в парламента”, допълни Борисов.

Въобще една бурна законодателна инициатива тече

Това заяви председателят на Народното събрание Михаил Миков, който чете в продължение на петнадесет минути какви законопроекти са внесе...

На въпрос, че това е извиване на ръце и от тяхна страна, Борисов заяви, че не го приема. „Не е приет, защото преди една седмица, виновникът за това се казва Орешарски. Каза, че не е необходимо. Тогава „Атака” беше в парламента, гласува Закона за Сметната палата, гласува Закона за МВР и можеха да си го приемат. Ще издържат още два месеца, но през цялото това време трябва да знаят, че когато си пуснат на 5 октомври гласа за БСП, ДПС, „Атака” и независимите депутати, ще ги следва винаги такава участ. След такова управление винаги съдбата на държавата е тази”, посочи лидерът на ГЕРБ.

„Не приемам сега, в последния ден, когато поставях ултиматуми – недейте гласувате Закона за Сметната палата, не е правилно. Когато излязох от трибуната и казах – недейте гласувате Закон за МВР, дайте ако има нещо да се гласува друго, да минем към плавен преход, да не унищожим здравеопазването, те си гласуваха главен секретар за пет години”, каза още Бойко Борисов.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com