Слагат край на "Декстър" след осми сезон

10505
Слагат край на "Декстър" след осми сезон

Каналът Showtime (част от CBS) обяви, че ще дръпне щепсела на успешния си сериал "Декстър" (Dexter) за специалиста по следи от кръв, който междувременно е и сериен убиец. Последният, осми сезон на "Декстър" тръгва на телевизионния екран в САЩ на 30 юни.

Ани Хоанг е слугинята от „Фамилията“

Ани Хоанг вече официално се подвизава и като актриса след вчерашната премиера на най-новия български сериал „Фамилията“. В...

Сериалът донесе на гавната звезда Хол "Златен глобус" и награда от Гилдията на екранните актьори. Освен това има над 13 млн. почитатели във Facebook, а финалът на последния му сезон миналата година бе гледан от над 7 млн. американски зрители. Поредицата се излъчва и в много държави в Европа и Азия.

Това лято, след края на осмия си сезон, поредицата с участието на Майкъл Хол, която промени границите по отношение на насилие и черен хумор в телевизията, ще прекрати творческия си живот, предаде "Ройтерс".

"Когато дебютира през 2006 г. "Декстър" промени жанра, като изведе антигероя до нови висини... културното му влияние ще остане осезаемо още дълги години", коментира в изявление председателят и изпълнителен директор на Showtime Матю Бланк.

Пред "Ентъртеймънт Уикли" Майкъл Хол, който е и изпълнителен продуцент, споделя, че героят му е бил готов за своя финал, когато тайният му живот като сериен убиец бива разкрит в края на шести сезон от сестра му Дебра, която е полицейски служител.

Белослава пее на древен език за сериала „Недадените”

Талантливата Белослава изпълнява саундтрака към най-новия български сериал „Недадените”, който се излъчва всеки четвъртък о...

"Винаги съм подкрепял това да има диалог със сценаристите и това да усещаме заедно как най-добре да доведем тази история у дома ѝ - не просто да приключим всички остро, а да открием някакъв вид заключение", допълва той пред изданието.

"Трябва да има някаква финална игра. Когато Деб разбра, се прокрадна усещането, че се приближаваме към момент, в който светът, такъв какъвто Декстър го познава, ще свърши", казва още Хол.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com