4-те зодии, които никога няма да ви измамят

22565
4-те зодии, които никога няма да ви измамят
Снимка: iStock/Guliver

Много от нас просто се нуждаят от лоялност и преданост. Предлагаме ви списък с 4 зодии, които ще защитят сърцето ви от болката и предателството и никога няма да ви изменят.

Телец

Най-трудните за обичане зодии

Взаимоотношенията зависят и от хороскопа на човек. Има хора, с които общуването и любовта стават от само себе си. Има и такива, с които...

Хората от тази зодия, по природа са лоялни личности. Те са практични по своята същност. Не намират смисъл в предателството, защото подобен акт никога не завършва с добро.

Именно Телецът е най-надеждният знак на Зодиака от целия хороскоп. Винаги може да разчитате на него. И още повече, че представителите на Зодиака от тази зодия, изобщо не знаят как да лъжат. Те, дори няма да се опитат да ви изменят, а след това да се скрият, както много други биха го направили.

Дева

Представителите на зодия Дева, имат огромно сърце и идеята за измяна просто противоречи на тяхната природа. Девите са много мили и практични хора. Те не намират смисъл да губят личното си време с някой друг.

Девата не се нуждае от никакви тайни. Тя знае и разбира, какво е горчивината на предателството. Именно това, подтиква девата да не се променя и да не наранява ближния.

3-те зодии, които развалят семейства

Раздялата на семейството невинаги и изцяло е дело на мъжете. Не бива и да упрекваме единствено мъжете за това. Звездите показват кои о...

Хората от зодия Дева са анализатори. Те ще говорят с партньора си, за своите чувства и онова, което ги притеснява. В резултат на това са и критични към себе си.

Везни

Везните винаги поддържат мира. Те не могат да толерират несправедливостта по отношение на хората около си. Предателството противоречи на всички техни вярвания.

Представителите на Зодиака от тази зодия са добри, нежни, привързани хора. За тях на първо място са нуждите на другите. Тях те поставят по-високо от своите собствени. За Везни, няма смисъл да нараняват тези, с които са тясно свързани и които са безумно ценени.

Предателството е последното нещо, което може да вълнува Везните, тъй като искат справедливост за всички.

4-те най-романтични зодии сред мъжете

Това са мъжете, които ще ви свалят всички звезди. Ще направят всичко, което поискате и никога няма да ви омръзне да ви глезят. Истински...

Риби

Представителите от зодия Риби са истински романтици, честни и безкористни. Рибите ще направят всичко, за душата на половинката си. Нейното щастие е най-важно на света.

Концепцията за „измяна“ противоречи на тяхната същност. Рибите са заинтересовани да поддържат емоционално стабилна връзката си. Те не разбират, защо трябва да рискуват отношенията си, над които са работили толкова дълго и упорито в името на мимолетни радости с непознат. Това не е за Рибите.

Хората, родени под знака Риби, добре знаят, че предателството не си струва. Състраданието е важна част от живота на Рибата. По този начин винаги мисли как действията й, се отразяват на хората около й. В резултат, нито едно предателство няма да е включено в плановете й.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Защо бабите закачат дафинов лист над леглото

Как да пречистите дома си от негативна енергия със сол

Знаете ли каква информация носи всяка цифра от ЕГН-то

Учени: Срещите с приятели ни предпазват от внезапна смърт

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com