6 зодии, които могат да разчитат на шестото си чувство

16907
6 зодии, които могат да разчитат на шестото си чувство
Снимка: Pexels

Да послушаме интуицията си понякога е единственото налично решение. Но невинаги можем да сме сигурни, че то ще бъде правилно в дългосрочен план. Някои зодии умело боравят с шестото си чувство. Това им помага бързо разгадават какво стои зад заплетените ситуации. Но дали е добре толкова често да се доверяват на интуицията си?

Тези 6 зодии няма от какво да се притесняват и могат да разчитат на шестото си чувство:

Как да настроиш шестото си чувство?

За да може вродената ти интуиция да ти бъде наистина полезна, трябва първо да се настроиш на такава вълна. Ако се чудиш какво да прави...

1. Рак

Деликатните представители на зодия Рак имат силно развит усет за емоциите на другите. Те често изглеждат по-скоро срамежливи и вглъбени в себе си, но отлично усещат обкръжението си. Ако забележат, че се заражда конфликт, интуитивно се оттеглят. След това тяхното шесто чувство им подсказва кога е дошло най-подходящото време за сдобряване. И никой не може да им се сърди дълго.

2. Козирог

Целеустремен и разумен, Козирогът е най-амбициозният знак в зодиака. Земната зодия има особено развито шесто чувство, когато става въпрос за приятелства. Тя бързо усеща наличието на симпатия и искреност в отношенията. По този начин успява и навременно да се измъква от всякакви проблеми и неудобни дискусии.

3. Риби

Откриха шестото чувство на шофьорите

Специалисти от университета на Хюстън и Тексаския транспортен институт са изяснили, че докато разсейването на шофьора от SMS-и увеличав...

Дали в кариерата или в личния живот, зодия Риби винаги разчита на шестото си чувство, което рядко я подвежда. Тъй като водният знак живее в света на собствените си фантазии, той трудно взима рационални решения. На помощ му идва интуицията, която му помага да постъпи мъдро.

4. Скорпион

Родените под знака на Скорпиона също могат спокойно да се доверят на шестото си чувство. Когато в живота им влизат нови хора, първоначално са в еуфория и може да им се струват идеални. След това обаче бързо надникват зад фасадата и усещат какви са намеренията и чувствата на човека срещу тях.

5. Овен

Представителите на зодия Овен обичат да налагат позициите си. Не винаги имат обяснение за решенията си, но интуитивно се ръководят от шестото си чувство. Затова зодия Овен често изглежда импулсивна, но обикновено е права в преценката си.

Телепатия, ясновидство, телекинеза или шесто чувство

Сигурно поне веднъж сте имали чувството, че нещо определено ще се случи или че ще стане по определен начин и то наистина става така. Ше...

6. Водолей

Въздушният знак Водолей също има добре развито шесто чувство и трудно може да бъде излъган. Бързо разбира какво стои зад конфликтните ситуации. Това му позволява веднага да реагира и да потуши напрежението, излагайки конкретни факти.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Подреждането на детска стая не е лесно: не допускайте грешки

Как да се държим с мъж, който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com