6 зодии, които не могат да бъдат манипулирани

127598
6 зодии, които не могат да бъдат манипулирани
Снимка: Thinkstock/Guliver

Зодиакалните знаци, които не могат да бъдат манипулирани, са склонни да поемат отговорност за действията си. Когато правят грешка, те умеят да си признават и не се опитват да го скрият.

Те имат отношение не само към другите, но и към себе си. Те не предполагат, че намеренията на други хора са в техен най-добър интерес. Това не е, че те са твърде подозрителни, просто че са много бдителни и малко притеснени за мотивацията на хората.

3-те зодии с най-силна интуиция

Интуицията е способността да вземем правилното решение според това, което предусещаме, т.е. да послушаме вътрешния си глас, който ни ка...

Ето кои са 6-те зодии, които не могат да бъдат манипулирани.

Скорпион

Скорпионите могат да бъдат манипулативни, така че няма да се хванат на същите трикове, които използват. Те са много запознати с мисловните игри и други манипулативни поведения. Едно нещо, което Скорпионът прави, е да постави граници. Ако някой се опита да ги накара да направят нещо, което не искат, те просто ще се оттеглят. Те се грижат хората да знаят, че има сериозни последици за онези, които се опитват да ги манипулират по някакъв начин.

Телец

Телецът няма да бъде накаран да прави нещо, което не иска да прави, така че е безсмислено да опитате. Те имат желязна воля. Телецът няма проблем да казва не. Те имат практика да изразяват различни мнения, така че ако това е нещо, което знаят, че не е в техен най-добър интерес, нямат проблем да откажат. Те също така няма да се повлияят от натиск от страна на връстници или от общественото мнение. Телецът трябва да бъде господар на собствената си съдба и мисъл.

3-те зодии, които ще забогатеят до края на годината

Това са 3-те зодии, които ще се радват на материален успех до края на годината.  Рак През втората половина от годината Раците щ...

Дева

Ако някой се опита да манипулира Дева, трябва да знае, че Дева ще бъде на пет крачки напред от него. Девата никога не прави нещо на сляпо. Те трябва да са в състояние да преценят плюсовете и минусите и да излязат със собствено становище от ситуацията. Девата ясно заявява, че трябва да упражнява контрол върху собствения си живот, така че да се опитаме да накараме представителите на тази зодия да направят нещо, което не искат да правят, е практически невъзможно.

Козирог

Има хора, които се опитват да манипулират други хора, като ги тормозят, но това няма да работи с Козирог. Козирозите не само издържат на насилие, но и защитават другите от него. Козирозите не само се противопоставят на влиянието на насилника, но и го преодоляват. Те са смели и лоялни и е добра идея да не се забърквате с тях. Да бъдеш на едно мнение с Козирог е почти винаги най-добрият начин за справяне с него.

Лъв

Най-подходящият коктейл за вашата ЗОДИЯ

Точно както вашият хороскоп казва много за вас, същото прави и любимият ви коктейл. А когато двете неща се смесят, се получава много за...

Лъвовете изискват уважение и се отнася добре. Те не обичат да бъдат мамени или използвани и внимават да не стават жертва на някой манипулативен начин. Лъвовете отдават голямо значение на собствените си приоритети и се грижат за себе си. Лъвът може да иска да го ласкаят и хвалят, но не се заблуждава от това. Ако имате скрит мотив, вероятно той вече е наясно с това.

Овен

Пасивните хора често стават жертва на играта на манипулатор, а Овните са всичко друго, но не са пасивни. Никой няма да отклони Овена от неговите амбиции и това, което иска да направи. Ако Овенът някога е бил използван от партньор или някой друг, то може да сте сигурни, че това няма да се случи отново. Ако смятат, че някой се опитва да ги манипулира по каквато и да е причина, ще реагират веднага.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

7 съвета, които можете да следвате, за да запазите яйцата си свежи дълго време

Как да варим яйцата, за да се белят най-лесно

10 предмета у дома, които пречат на рутера

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?
Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Обидите са част от т.нар. агресивна комуникация според популярния психиатър Жак Лакан. Не знаем дали фактът, че се коментират и дефинират от психиатър...