Цветът на очите е определящ за характера на човек

35604
Цветът на очите е определящ за характера на човек
Снимка: Bessi / Pixabay

Анализът на зависимостта между характера на човека и цвета на очите показва:

1. Сини очи

Хората, които притежават такива очи са благонадеждни, толерантни, стабилни, до известна степен затворени, но с нежна, чувствителна душа. Надарени са с интуиция и страст, мразят бездействието.

В любовната игра са изградили оригинална стратегия на ухажване, обуславяща големия брой успешни флиртове. Особено страстни и пълни с оригинални идеи са хората с тъмносини очи, докато много светлите сини очи предполагат спокоен характер, поради недостиг на достатъчно енергия. Независимо от нюансите, хората, притежаващи сини очи, са готови да се посветят безрезервно на връзка с подходящ партньор.

5 златни правила за здрави очи

2. Зелени очи

Хората със зелени очи имат мистериозен вид и действат спонтанно и с въображение. Кипят от енергия и са много креативни – генерират многостранни идеи, които амбициозно претворяват в дела. Очароващо амбициозни са - когато се налага, стават безкомпромисни. Представителите на силния пол обичат да живеят пълноценно, за да изпитат колкото се може повече силни усещания; с тях не е скучно, но са ненадеждни за поддържане на сериозна „връзка“.

3. Зелено-кафяви очи

Зеленият компонент в такива очи се свързва с игривата страна на индивида, докато кафявият компонент означава отворен и достъпен характер. В любовта са авантюристи, търсещи нови предизвикателства. Контролират емоциите си и не позволяват на гнева да ги овладява. Обожават да са с най-близките си и са верни приятели.

4. Сиви очи

Притежаващите ги хора са сериозни, мъдри и рационални, със силен характер; притежават завидно въображение и висок коефициент на интелигентност. Крият сантименталността и емоциите си, за да изглеждат недостъпни. Съчетават силна интуиция с висока степен на ефективност и защитават обосновано убежденията си. Светлосивите очи свидетелстват за много нежност и трудно сдържана страст.

Топ 8 интересни факта за цвета на очите, за които не сте знаели

5. Кафяви очи

Те се срещат най-често и са белег за простота, сила и креативност. Хората с такива очи са обърнати към разума, мъдростта и практичността, зад които прозират нежно сърце и жив дух. Имат голямо самочувствие и решителност да се справят и с най-големите предизвикателства и така достигнат до финансово благополучие. Умеят да пазят тайни и обичат да се наслаждават пълноценно на живота. Мъжете с удоволствие се шегуват, но в личния си живот се проявяват като нежни, надеждни и лоялни партньори.

При хората с шоколадовокафяви очи движеща сила е страстта. Те са работохолици, стремящи се да осигурят на всяка цена комфорт на семейството си. Същевременно са очарователни, забавни и с подчертано чувство за хумор, така че са желани на партита, особено от противоположния пол.

6. Тъмнокафяви очи

Такива очи изглеждат почти черни и техните притежатели са силно темпераментни, хиперактивни и свръхстрастни, така привличайки вниманието към себе си. Влюбват се трудно, защото държат на личното си пространство. Завладяни обаче от любовта, проявяват лоялност, въпреки нетърпеливостта си, преминаваща в свадливост.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Лошо е за вас, за котките и за кучета: не можете да правите това в двора

Трябва ли да са топли яйцата за боядисване?

Тези хитринки за боядисване на яйца ще ви спестят много време!

Прясно агнешко месо - да изберем

Кога се приготвят козунаци за Великден?

Стихотворение за 30 април 2024

Таро хороскоп за 30 април 2024

Ако имате дъщеря, прочетете тази притча

Намислете си число от 1 до 20 и вижте КЪСМЕТЧЕТО си за май месец

Таро хороскоп за месец МАЙ за всяка зодия

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно