Да изберем партньора си по... хладилника му

32487
Да изберем партньора си по... хладилника му

"Нищо не казва повече за човек от неговия хладилник - какво яде, какво пие. Хладилникът предлага поглед в здравословното състояние, дохода, начина на живот и дори типа партньор, който е човекът".

Това казва Джон Стонхейл, който може да предскаже каква ще бъде следващата ви връзка само като разгледа хладилника на потенциалния ви партньор.

Сръбски еротичен модел се преквалифицира във висш дипломат

Известният сръбски еротичен модел Мария Груйич получи важен пост в министерството на външните работи на родината си. Груйич дълго време...

В сайта си CheckTheirFridge.com Стонхейл помага на хората, изпратили снимки на хладилниците на потенциалните си партньори.

Той добавя, че има списък от 5 неща, които всеки трябва да има в хладилника си. Списъкът включва вино, нещо за бързо хапване, бутилирана вода, замразени полуфабрикати и, разбира се, десерт.

Той решил да направи сайта си за запознанства след 20 години ходене по срещи и проверки на хладилниците на приятелките си.

Сега Стонхейл, който е женен от 2012 г., е сензация в сферата на запознанствата. Той е на турне в САЩ, където изследва хладилниците на американците в проблеми с намирането на подходящия за тях партньор. Според него, разчитането на даден хладилник е като разчитане на психиката на човек.

Вино и мед за постоянна сексуална мощ

От древността се смята, че пчелният прашец има благоприятно въздействие върху либидото. В миналото младоженците са пиели вино и консум...

"Когато се запознах със съпругата си, разгледах хладилника й. Разбрах, че тя е финансово независима, социална, забавна и никога няма да ми готви всяка вечер. Имаше диспенсер за вода на вратата на хладилника, което означава, че вероятно поддържа физическата си форма, а бутилираната вода е за моментите, когато е на "лов". Разбрах, че се храни навън, защото нямаше нищо за ядене, следователно няма да ми готви", споделя Джон.

Източник: БГНЕС

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com