Дамско съвършенство или как мъжете от различните зодии виждат идеалната жена

15959
Дамско съвършенство или как мъжете от различните зодии виждат идеалната жена
Снимка: iStock/Guliver

Астролозите разкриват предпочитанията на силния пол и споделят с нас какво е дамско съвършенство или как мъжете от различните зодии виждат идеалната жена?

Предпочитанията на мъжете от различни зодиакални знаци при избора на партньорка за леглото и в живота вече не са тайна. И така, какви жени харесват родените под всяко от 12-те съзвездия, вижте сега:

Овен

Критериите за оценка на дамата в очите на Овен са индивидуални. Един ще оцени външния вид, друг - ума. И така за всички представители на тази зодия е типично едно: те знаят собствената си стойност и търсят партньор, който да им пасне. За да намерите ключа към сърцето на мъжа Овен, трябва да разберете, какво обича и цени, а след това да се появите в най-благоприятната светлина.

Телец

Идеалът за Телец е жена, която умее навреме да задоволи нуждите му, да въплъти фантазии и да прояви внимание. Този представител е взискателен и упорит. Ето защо партньорката, която твърди, че е най-добра, сред добрите, трябва да е готова да изпълни всяка прищявка на своя любим.

Близнаци

Обожаваната жена за Близнаци е преди всичко приятел за него. Някой, на когото може да се доверите, да споделите тайни, да се забавлявате или да коментирате общи интереси. Мъжът Близнаци, не се стреми към романтика и възхищение към дамата на своето сърцето. Основното нещо за него е да му е интересно с нея.

Рак

Не всеки може да се разбере с деликатната психическа организация на уязвимия Рак. Този мъж търси чувствителна натура, която няма да се заяжда или да е груба с емоциите. В същото време много Раци гледат към силните личности, които да ги предпазят от враждебността на света.

Лъв

В съюз с Лъва жената трябва да влезе в ролята на кралица, на която всички се възхищават. Самата тя, трябва да умее да признава превъзходството на съпруга си, краля. От една страна, тя трябва да съчетае красота, интелигентност, чар, от друга, да има скромност, за да не го засенчи. Този, който знае как да запази този баланс, ще спечели сърцето му.

Дева

Външната студенина и липсата на романтика на мъж Дева могат да отблъснат дамите. Този, който отговаря на тяхната непривързаност и желание да поддържа дистанция, ще стане идеален в очите им. Основното в случая е да го оставите да прави това, което обича, а междувременно да направите нещо свое.

Везни

Представителят на този знак цени хармонията у другите. Той се нуждае от духовно зрял човек, който да споделя идеалите му и да се стреми към него. Безупречната партньорка за такъв мъж проявява предпазливост, претегля решенията си, мисли рационално и създава ред около себе си.

Как обичат мъжете от всяка зодия?

Ако искате да разберете с кого се срещате или пък имате определена зодия, която си харесвате, то в следващите редове ще видите как всек...

Скорпион

Противоречията в нуждите на Скорпиона усложняват задачата на избраницата му. Той посяга към смели, решителни личности, които са готови да споделят лудостта му. В същото време се нуждае от възвишена природа, способна да проникне в неговия възглед за света. Той има нужда от жена, която да го въведе в друга, по-одухотворена област.

Стрелец

Влюбеният Стрелец бързо се разочарова и става студен към партньорката си. За да го задържи, една жена трябва да изучава вкусовете му, да изненада приятно и да бъде различна, умело съчетавайки много изображения. През това време той няма да спре да гледа в страни другите, но тези погледи встрани, вече ще си останат само погледи.

Козирог

4-те зодии, които НИКОГА не биха ПРОСТИЛИ изневярата

Изневерите са сериозен нож в гърба, но все пак някои хора решават да дадат втори шанс на половинката си или пък има и такива, които тих...

С педантичния Козирог е едновременно просто и трудно. Той ясно знае, какво иска от една жена и самият той ще й представи стъпка по стъпка пътя към сърцето си. И все пак, не всеки ще приеме такава прямота и нежелание да импровизира. Има нужда от търпелив спътник, който да се примири в името на по-щастлив семеен живот.

Водолей

Подобно на Близнаци, този представител на зодиака търси партньор у приятеля, с който да споделя интереси. Идеалната за него жена трябва да е остроумна и умерено ерудирана. Водолеят се опитва да впечатли любимата си, а тя искрено да се възхищава на действията му.

Риби

Един от най-непредвидимите знаци на зодиака се нуждае от търпелива сродна душа, която да се примири с противоречията на характера и неочаквани промени в настроението му. Мъжът Риби се нуждае от грижи, но не бива да получава прекалено много, иначе ще му омръзне. Основното правило в съюзът с него да е с мярка. Това правило важи във всичко.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Психолог: 4 причини, поради които вторият брак е по-щастлив

Какво никога не се прави през Страстната седмица?

Най-разтърсващата притча за прошката

Стихотворение за 25 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Таро съвет за всяка зодия за 25 април 2024

Това се случва с тялото ви, ако пиете мляко преди сън

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com