X
 
 

Дневен хороскоп за 21 април

8490 0
Дневен хороскоп за 21 април
Снимка: iStock/Guliver
Овен

Тази неделя няма да ви се налага да отговаряте на ничии претенции. Радвайте се на свободата си и не му мислете много за мнението на другите.

Телец

През този ден ще имате много сили и вдъхновение, които ще е глупаво да пропилеете само защото е почивен ден. Отделете нужното време за вашата дейност. 

Близнаци

Тази неделя си подарете нови усещания. Не си поставяйте граници на желанието да се забавлявате. Излезте от вкъщи, колкото се може по-рано. 

Рак

Това не е ден, в който да се занимавате с анализиране на сериозни неща. На несериозни - също. В противен случай рискувате да превърнете мухата в слон.

Лъв

През този ден ще сте търсени съветници и помощници. Все пак помислете за себе си и не раздавайте енергията си безкрайно. Нека нещо остане и за вас.

Дева

Тази неделя не залагайте на традицията и старите прийоми. Сега ви трябва нещо свежо и ново, което да ви подобри настроението.

Везни

Тази неделя не разчитайте на обещания. Дръжте очите си отворени и гледайте право напред. Не позволявайте на никого да ви връща в миналото.

ЛЮБОВЕН хороскоп за 20 - 21 април

Овен През тези почивни дни има едно сигурно нещо в любовта, което ще бъде като лайтмотив - романтиката. Щедростта, която ще проявявате...

Скорпион

През този ден ще имате способността да убеждавате хората в правотата ви. Помислете обаче в какъв обем ви е нужно това. 

Стрелец

Най-лесно се вижда лошото и трудното. Сега е моментът да не се спирате, за да обръщате внимание на трудните неща. 

Козирог

Седмичен хороскоп за 15-21 април

Овен Тази седмица е подходяща за пътувания. Сега командировките ще дадат по-добри резултати от обикновено, така че използвайте момента...

Може да сте сигурни, че желанията ви ще се сбъднат, но не бъдете прекалено критични към Съдбата. От ваша страна също се очакват някакви действия. 

Водолей

Тази неделя ще усетите необикновено вдъхновение. Сега може да бъдете сигурни, че желанията ви са истински и да им се посветите изцяло. 

Риби

Тази неделя ще трябва да вземете важно решение. Процесът е прекалено дълъг, за да го протакате още. Ще се наложи да си съкратите сроковете.

Actualno.com

Етикети:

Рейтинг: 2 от 5. Гласували общо: 1 потребители