Дневен хороскоп за 5 декември

12905
Дневен хороскоп за 5 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Този понеделник може да ви се стори безкраен, но така е с понеделниците. Фокусирайте вниманието си върху хубавите неща, за да ви е приятна тази безкрайност.

Телец

Денят ще ви донесе новина, свързана със семейството ви. Много е важно да приемете посланието правилно и да се абстрахирате от своите собствени симпатии и страхове.

Близнаци

Денят ще премине под знака на разбирателството …с роднините. Много е важно да намерите общ език при планирането на празниците. Ще се наложи да направите някои компромиси.

Рак

Този понеделник може да получите новина от чужбина.Предложението ще бъде изключително примамливо, но точно това трябва да ви подскаже да проверите много внимателно абсолютно всички условия.

Лъв

Денят ще бъде много забавен. Пред очите ви ще се разреши сложна ситуация, за която сте мислили, че няма решение. Насладете се изцяло на момента, може да си водите и записки.

Дева

Този понеделник няма да имате равни на се бе си. В работата ви очакват приятни изненади. Внимавайте да не се преработите обаче, защото вечерта половинката ви ще очаква да ѝ обърнете повече внимание.

Везни

Денят може да ви завари неподготвени за всички чудеса, които ви очакват днес. Някои представители на знака може да получат предложение за брак. Не бързайте да отказвате.

Скорпион

Денят ще ви изненада с интензивността си. Че няма да смогнете е ясно. Важното е да не се ядосвате, защото никой не би могъл да издържи на подобна интензивност на нещата.

Стрелец

През днешния ден може да ви случат странни неща. Това означава, че трябва да бъдете изключително наблюдателни, за да избегнете евентуалните загуби за вас.

Козирог

Днес е важно да бъдете максимално толерантни, но без да давате излишни обещания. Спазването на правилата за момента ще е достатъчно. Бъдете искрени.

Дневен хороскоп за 30 ноември

Овен Този вторник необходимостта да доказвате нещо на себе си и околните може да доведе до проблеми и усложняване на отношения. Трансф...

Водолей

Денят ще ви накара да преосмислите отношенията си с близките си хора. Ако прецените, че сте били по-резки през последните дни може да предприемете действия по умилостивяване.

Риби

Този понеделник е добре да бъдете умерени в желанията си. Имате много задължения за изпълнение и едва след това може да си позволите това, което искате да направите за себе си.

 

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 25 април /валутен калкулатор/

10 съвета, които ще ви помогнат да поддържате свеж и приятно ухаещ дом

Съсипват я: 7 неща, които убиват вашата боядисана коса ден след ден

Как се е празнувала Цветница в миналото?

Топ 20 оригинални идеи за декорация на великденските яйца

В какво най-богатите 0,001% в света влагат парите си?

Знаете ли къде се намира остров Гренада

Какво да не правите на Цветница?

Колко на брой са Балеарските острови

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com