Дневен хороскоп за 5 декември

44275
Дневен хороскоп за 5 декември
Снимка: iStock/Guliver

Овен

Ако е възможно отложете срещите и работата за деня. Въпреки дългата почивка ви е нужно още време, за да възстановите силите си. Не правете компромиси относно здравето ви. Ако още не сте консултирали с вашия лекар, е време да го посетите.

Телец

Планирайте важните неща за изпълнение в първата част от деня. Партньорските отношения и съвместната работа ще бъдат изключително плодотворни. За този ден не е препоръчително да правите анализи. Разграничавайте желаното от реалното.

Близнаци

Очаква ви наситен ден в работата. Пазете се от грешки и недоразумения. Най-добре не се осланяйте на чужда помощ, така поне ще знаете, че грешките са си ваши. Не започвайте нови проекти. Ако са се натрупали стари задължения се справете първо с тях.

Рак

Денят ще бъде напрегнат, но наситен с полезни за вас събития. Може да срещнете хора, с които отдавна сте загубили връзка. Самотните представители на знака ги очаква среща с човек, с когото може да започнат връзка. На всяка цена избягвайте конфликтите.

Лъв

Жената Козирог - строгата дама, която с лекота постига целите си

Жената Козирог може да бъде много упорита и да не се отклонява от избраните от нея пътеки за нищо на света. Нейната независимост и есте...

През този ден ви очакват сериозни въпроси за решаване. Възможно е да възникне неразбирателство в семейството. Всичко ще се оправи с много спокойствие и вяра. Пазете парите си и не ги влагайте в съмнителни сделки. 

Дева

Днес е ден, в който може да зарадвате близките си с подаръци. Ще имате блестящи идеи, така че не се скъпете. Времето е подходящо и за планиране на пътуване или почивка. Очаква ви и добра новина, която ще внесе сериозна промяна в живота ви.

Везни

Днес ви предстои отговорен разговор или среща, свързани с родителите на вашата половинка. Ако отдавна отлагате това събитие, няма накъде повече да бягате. Все пак посещението няма да продължи вечно, за това не се страхувайте толкова много.

Жената Везни - мъдра и царствена

Жената Везни – мъдра и царствена Ако мъдрият цар Соломон беше жена, то със сигурност щеше да бъде жена от зодия Везни. Мъдра, ло...

Скорпион

Усилията от последните дни не са останали незабелязани и днес ви очаква новина, свързана с повишаването на доходите ви. Денят е подходящ за преговори, приемане на гости от чужбина, разговори по финансови въпроси със спонсори и влиятелни лица.

Стрелец

През този ден ви очакват някои промени в професионалната сфера. Възможно е да се чувствате прекалено изнервени и неспокойни. Бъдете внимателни по време на път. Ако имате възможност прекарайте деня у дома.

Козирог

Седмичен хороскоп за 3-9 декември

Овен През тази седмица не пришпорвайте събитията. В противен случай няма да можете да разчитате на всичките сили ресурси, с които разп...

Денят няма да е от най-лесните. Бъдете внимателни към здравето си. Ако сутринта не се чувствате добре останете вкъщи. Следобяд ви очакват интересни срещи и дори романтични преживявания. Ще може да разчитате на помощ от страна на близките и приятелите.

Водолей

През този ден може да ви налегне тъга. Струва ви се, че животът тече прекалено бързо. Не че това не е така, но меланхолията няма да подобри нещата. Има много весели моменти, които да си спомните и още повече, които тепърва ви очакват.

Риби

Днес не приемайте твърде лично всичко, което може да се случи. Ще ви се наложи да положите доста усилия, но в крайна сметка всичко ще има положителен край. В работата се въздържайте от влизане в спор с шефовете ви. Денят не е подходящ за изясняване на лични отношения.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 29 март /валутен калкулатор/

9 натурални енергийни напитки, които ще ви заредят с енергия

Каква е разликата между акрилни и темперни бои?

Всичко е временно: 5 будистки мъдрости за намиране на покой в себе си

Тези зодии поставят щастието на партньора си на първо място

Знаете ли с какво се хранят охлювите?

С какво се храни лисицата?

Как да разпознаем вещицата по датата на раждане?

Как да си направим ябълков оцет без захар?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com