Дневен хороскоп за 5 март

8441
Дневен хороскоп за 5 март

Днешният ден ще се отличи с няколко събития, които ще запомните със сигурност. Оставете дребните дразнители настрани и не позволявайте на нищо и никой да съсипе доброто ви настроение. Приятна почивка!

Овен

Днес Съдбата ще ви върне, направена по-рано от вас добрина. Това може да ви даде възможност да развитие на ваша дейност, която обожавате да извършвате и сте искали да продължите на правите на едно по-високо ниво.

Телец

Денят ще подари едно добро начало за вас. Някои от вас може да осъществяват така мечтаното пътуване. Нещата ще вървят като по вода и в семейството, отношенията с партньора ще са стабилни и надеждни.

Близнаци

Днес ситуацията може да стане напрегната. Животът ще ви поднесе ситуации, които само най-заслужилите от вас ще могат да обърнат в своя полза.  Сигурно ще ви се наложи да се разделите с много от нещата, които сте имали до сега, но това е единствено с цел да изградите живота си по един нов и по-достоен начин.

Рак

Днес страстите ви ще продължават да бушуват и може да усетите промяна в чувствата си без видима и логична причина. Ако имате сериозна връзка, най-добре изчакайте този период да отмине без да правите решаващи действия.

Лъв

Днес мястото,  където ще се проявите най-добре и ефективно е домът ви. Сега може да уреждате всичко, свързано със семейството ви. Особено леко ще върви подобряването на отношенията със съседите, братята и сестрите. Ремонтните и освежаващи дейности по дома също ще са успешни.

Дева

Днес не си позволявайте да проявявате агресия и сдържайте низките инстинкти. Не се подавайте и на емоционален шантаж. Вечерта вече ще сте достатъчно дисциплинирани, за да постигнете с лекота заслуженото, което ви се полага. Напълно възможно е да ви подарят и интересни любовни преживявания.

Везни

Днес  ще имате възможността да решите по най-добрия начин всички въпроси, свързани с дома, семейството и наследствата. Късметът ще е изцяло на ваша страна. През втората половина на деня е добре да намалите темпото. Не предприемайте инициативи и засилете дисциплината.

10 качества, които правят зодия Овен златна

Овните са едни от най-обсъжданит зодии, а често и най-набедяваните. Не можело да се разчита на тях, били инатливи, ревнували и често лъ...

Скорпион

Денят ще ви донесе разнообразни преживявания. В зависимост от това кой е най-важният човек в живота ви сега, от вашите отношения ще зависи настроението и ежедневието ви. Това може да е партньорът ви, ако не сте женени или децата, ако сте в брак.

Стрелец

Днес  ще имате възможността да решите по най-добрия начин всички въпроси, свързани с дома, семейството и наследствата. Късметът ще е изцяло на ваша страна. През втората половина на деня е добре да намалите темпото.

Козирог

Какво да очакваме през годината на Червената Огнена Маймуна

Настъпи годината на Червената Огнена Маймуна по Китайския календар. Според астролозите това ще е период на създаването на щастливо...

Ако имате проблеми с поведението и възпитанието на децата, не се колебайте да потърсите помощта на специалист. Вложете повече творчество в отношенията си с детето. Може да рисувате, пеете или танцувате заедно. Или дори да измислите пиеса, в които вие сте главните герои.

Водолей

Въпреки, че е почивен ден е добре да отдадете силите си на работата. Всъщност вие сами ще го усетите прилив на вдъхновение. Идеите ще ви хрумват една след друга, толкова бързо, че едва ще успявате да ги реализирате, а и няма да е възможно. Добре е да си водите записки.

Риби

Това, от което трябва да се ръководите днес е сдържаността – сега тя ще е най-голямото ви предимство и гаранция за успех. Събитията днес ще са  толкова много и наситени, че едва ще си поемате дъх. Не забравяйте обаче, че в случая прекомерността не е добрият вариант за вас.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com