Дневен любовен хороскоп, 17 ЮЛИ

5722
Дневен любовен хороскоп, 17 ЮЛИ
Снимка: iStock

Какво вещаят звездите за любовта в горещия съботен ден?

Овен

Ако нещата се усещат тежки, не упражнявайте повече натиск. Ако нещо не се случва с лекота и от самосебе си в една връзка, то не би трябвало да се случва.

Телец

Упоритото ви естество може да ви създаде проблеми днес, затова се опитайте да запазите ума си отворен. И независимо дали сте сами или вече сте обвързани, бихте спрете да се фиксирате върху определена система от вярвания, игнорирайки чувствата си.

Близнаци

Вие добре осъзнавате своята стойност и това, което ви носи стабилност, и никой не може да ви отнеме това знание. Независимо дали става въпрос за финансово, сексуално или духовно придвижване, важно е да се отдалечите от енергийните вампири през това време, тъй като сте по-податливи на токсичност. Отстоявайте твърдо вашата истина и се доверете на вселената, че сте на прав път.

Рак

Винаги сте били фенове на табутата - например горещите романси, защото все пак кого заблуждавате? Пристрастени си към любовта, раци. Днес ще ви е малко по-трудно обаче, защото изпитвате съмнения към това дали връзката срещу вас си струва или е токсична.

Лъв

Самотни сте и си падате все повече по вашия специален човек? Звучи като счупен радио, което върти една и съща станция, но ключът е да се предадете. В крайна сметка, ако трябва да стане, ще стане, нали?

Дева

Ами ако истината, която търсите, е била точно пред вас през цялото време? Предстои ви важен разговор. Може дори да се осъществи чрез социалните медии, но със сигурност ще има и още.

Храните, които всяка една зодия е добре да избягва

Везни

Имате някаква тайна, везни? Предупреждение: Ако пазите в себе си нещо романтично и близо до табу, днес не е ден, в който да изпробвате късмета си. Бъдете по-ниски от тревата.

Скорпион

3-те зодии, които сменят най-много партньори

В живота има два типа хора - такива, които намират половинката си от раз и такива, които минават през голямо търсене и много партньори,...

Днес се чувствате странно, нали? Вярата ви може много добре да бъде изпитана през това време - особено що се отнася до любовния ви живот.

Стрелец

Планетите създават триене между дълбоко вградените ви ценностни системи и необходимостта ви да инвестирате своите време, енергия и отдаденост в някаква връзка. Какво решение ще вземете, стрелци? Всичко зависи от вас.

Всяка зодия си има дърво за талисман

Козирог

2-те зодии, които отмъщават жестоко

Да се стремиш към мир е качество, което не всички притежават. Има хора, които само чакат да им забиеш нож в гърба и веднага се обръщат ...

Независимо дали сте сами или във връзка, днешното сложно противопоставяне на планетите във вашия знак предизвиква значителна интензивност и триене, когато става въпрос за среща и разговори с половинката ви.

Водолей

Ако предпочитате поверителност, имайте предвид детайлите, които споделяте през това време. Понякога може да кажете повече, отколкото сте имали намерение.

Риби

Какво манифестирате, риби? Независимо дали е лично или не, това е възможност за вас да бъдете най-автентичното си аз и да изразите всичките си цветове. Ако сте разкъсани между това да изразявате емоциите си, не се колебайте да го превърнете в нещо артистично - дори да е за вас самите.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 20 април /валутен калкулатор/

Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си

Как да не се ядосваме, ако ни обидят?

Най-красивите места в Испания

Колега или колежка – кое е правилното?

Кога започват да излизат кърлежите

Митовете за кърлежите: Могат ли да скачат или да летят?

Яденето на твърде много захар причинява ли диабет?

Как да варим картофите, така че винаги да стават меки

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com