Всяка зодия си има дърво за талисман

31969
Всяка зодия си има дърво за талисман
Снимка: Antonio Bretti

1. Зодия Овен

На зодия Овен съответства дървото Ясен. То притежава особена сила и мощ. Помага за преодоляване на умората и зарежда притежателя си със страхотно настроение. Може да му помогне да се издигне в кариерата си.

2. Зодия Телец

На Телецът късметлийското дърво е вековният дъб. Той помага на хората от тази зодия да преодолеят трудностите и да вземат правилното решение в напечените ситуации. Когато са демотивирани, това дърво им връща смелостта. Чрез дъба Телците увеличават добрите си резултати, пази ги от завистници и ги кара да гледат по-оптимистично на живота

3. Зодия Близнаци

Дървото на Близнаците е черешата. Тя спомага за развитието на тяхната интуиция. Помага на притежателя да разкрие целия си потенциал и всичките си положителни качества. Дървото им помага в живота, като им дава вдъхновение и нови сили. Това е идеалното дърво за творчески настроените хора.

4. Зодия Рак

Когато Ракът е изпаднал в стрес, той трябва да намери кора от бреза, която ще го избави от това негово състояние. Елата също е добър амулет за Раците, това дърво ще отключи неговото самочувствие и ще му даде повече сигурност и спокойствие.

5. Зодия Лъв

Листата на дъба действат релаксиращо на Лъвовете. Те свалят нервното им напрежение и ги правят по-мъдри и целеустремени. По този начин те откриват правилния път към успеха и постигат резултатите, за които са се трудили и са търпели лишения ден след ден.

6. Зодия Дева

Това може би е единствената зодия, която няма нужда от някое дърво, което да й служи за амулет. Девата слуша себе си и обича да налага мнението си. Все пак ако иска да внесе някаква промяна в любовния си живот, Девата е препоръчително да използва сливата като талисман.

7. Зодия Везни

Дърветата, които имат костилки са примерните талисмани за Везните. Те могат да им помогнат, когато трябва да взимат важни решения и се колебаят за това. Освен това, костилковите плодове ще изяснят техните чувства и ще изострят интуицията им.

Амулетите, с които да привлечете пари и късмет

Още от древни времена хората използват амулети, за да се предпазят от негативни ефекти и да предпазват здравето и енергията си от външн...

8. Зодия Скорпион

За Скорпионите подходящото дърво е орех. Той тласка тяхната енергия в посоката, в която искат. Орехът ги зарежда с мощна сила и ги пълни с енергия, с която те постигат желаното. Дървото разкарва далече негативните им мисли и подобрява тяхната изобретателност. Чрез орехът на Скорпионите им идват страхотни идеи, които те реализират без проблем.

9. Зодия Стрелец

Това е зодията, която работи усилено, но в личен план няма особен късмет. Стрелците винаги си намират трудно сродната си душа и рядко остават с нея до края на живота си. Това е така, защото те винаги имат големи очаквания от другия. Ябълката обаче може да промени тази тенденция и да ги сплоти.

10. Зодия Козирог

Жена започна да носи това в джоба си и ЗАБОГАТЯ след седмици

Всеки от нас желае да разполага с достатъчно средства, така че да може да си позволи всичко онова, което иска да притежава. За съжалени...

Представителите на Козирог са здраво стъпили на земята. Те имат ясен поглед към бъдещето и следват предварително начертан план. Винаги се стремят да постигнат целта си. Не ги интересува какво мислят другите. Ако искат да имат сериозни успехи в кариерата, е добре да притежават талисман от дъб.

11. Зодия Водолей

Зодията, която винаги предлага нестандартни решения и изненадва хората. Водолеите понякога са твърде чувствителни и в тази връзка плодовете като сливите ги правят сърдечни и широкоскроени.

12. Зодия Риби

За Рибите подходящото дърво е хвойната, тя им служи за страхотен талисман и им помага в живота. Чрез нея те стават още по-изпълнителни, а ако не са се изяснили със себе си, хвойната ги предразполага да го направят.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Как да се държим с мъж който ни е наранил?

Плодове, които не трябва да ядете, ако искате да отслабнете

По какво може да се познае старият козунак

Какво задължително се яде на Лазаровден?

Как да проверим яйцата дали са пресни

Борба с времето: Как се променят зъбите с възрастта?

В коя държава официалният език е каталонски

Малко хора знаят къде се намира Бутан, а още по-малко името на столицата ѝ

Какво задължително се прави на Гергьовден за късмет?

Какво се дава на лазарките по традиция?

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com