Дневен любовен хороскоп за днес – 18 февруари

10484
Дневен любовен хороскоп за днес – 18 февруари
Снимка: iStock/Guliver

„Ако мисълта за даден човек никога не изчезва от съзнанието ви, знайте, че той ви обича. Ако и вие не изчезвате от съзнанието му, и двамата се обичате.”

- Петър Дънов

Звездите непрестанно ви напътстват и съветват. Колкото по-често се вглеждате в знаците им, толкова по-щастливи ще сте в любовта.

Овен

Твърде вероятно е представителите на този зодиакален знак да се почувстват попаднали в задънена улица. Заради суетата си няма да забележите щастието и любовта, които са неизменна част от живота ви. Винаги искате повече, отколкото трябва. Опитайте се да преосмислите случващото се.

Телец

В четвъртък в живота ви ще царят любов и хармония. Ще се чувствате безкрайно щастливи и ще имате стимул да творите. Денят е подходящ за общуване с приятели и разходки под синьото небе.

Близнаци

Обстановката ще бъде значително напрегната при Близнаците. Няма да се чувствате в свои води, що се касае до любовта. Нещо ще ви липсва и колкото по-скоро го откриете, толкова по-добре за вас.

Рак

Изпитвате жажда да променяте, да откривате нови и вълнуващи неща. Имате нужда от любов, която да ви разтърси и да ви накара да се чувствате по-специални от всякога.

Късметлийски зодии в любовта през 2021

Лъв

Днес се чувствате привлечени от онези партньори, които са готови да направят жертви в името на любовта. Денят ви ще бъде хармоничен и ще имате желание за всякакви романтични забавления и приключения.

Дева

Много изненади ви очакват в любовен аспект. Днес изпитвате потребност да флиртувате, без да влагате каквито й да е било чувства. Любовта ви окрилява. Твърде вероятно е да откажете предложение за брак, защото искате да опитате още веднъж дали няма да срещнете нова и по-истинска любов.

Везни

Възможно е точно днес да се справите подобаващо добре с любовен проблем. Не е препоръчително да позволявате на служебните и любовните ви отношения да се преплитат. Дръжте нещата под контрол и бъдете разумни във всяка една ситуация.

Любов или раздяла очаква всяка от 12-те зодии?

Дневен любовен хороскоп за днес – 17 февруари

Любовта е онова чувство, което всеки се опитва да задържи в живота си. Понякога ни кара да се усмихваме, друг път поражда сълзи в очите...

Скорпион

Не правете грешката да се затваряте в себе си. Много вероятно е на хоризонта да се появи някоя нова любов, която да осмисли дните ви. Твърде вероятно е да изпаднете в състояние на апатия.

Стрелец

Пречистете мислите си от всичко негативно, което през последните няколко дни ви се е случило. Това ще ви помогне да привлечете доброто към себе си и да се чувствате много по-щастливи в любовен аспект.

Козирог

3-те големи ЛЮБОВНИ момента в живота на всяка ЗОДИЯ (Част 3)

В любовта няма правилна формула, с която да знаеш, че ще откриеш своя партньор в живота. Съдбата е тази, която определя кога любовта ще...

Денят е благоприятен за романтични и любовни приключения. Проявете любовта си към своя избраник и това ще ви накара да се чувствате по много специален начин.

Водолей

Венера благоприятства да ви се случи нещо много красиво на днешния ден. Възможно е да срещнете голямата си любов, докато сте далеч от дома. Днес ще дарите с обич близките си хора.

Риби

Денят ще е труден. Ще имате много съмнения в любовта. Четвъртък е творчески и активен и преминава през знака на любовта и прошката!

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Искате да сте млади и красиви? Добавете този продукт към диетата си

Ако имате изсъхнал козунак - ето какво да направите с него

Как трябва да съхраняваме козунаците, за да са меки най-дълго време

Какъв брой яйца се боядисват за Великден

Как да боядисаме красиви великденски яйца, на които всички ще се възхищават

Направете това, ако разтегнете връзки или изкълчите ръката

Как най-лесно става почистването на агнешки чревца

Какво да правите, ако кожата на лицето е суха?

Най-известните суеверия за косата и ноктите, които жените трябва да спазват

Тези зодии са орисани от звездите да бъдат щастливи в любовта

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com