Късметлийски зодии в любовта през 2021

62100
Късметлийски зодии в любовта през 2021
Снимка: iStock/Guliver

2020 година безспорно беше динамична, непредвидима и доста натоварена! Всички очакваме 2021 да ни донесе ново начало, най-вече в любовта. Звездната карта дава основателни надежди на представителите на пет от зодиакалните знаци, че ще се радват на късмет в любовта тази година.

Скорпион

Ако Скорпион е вашият зодиакален знак, радвайте се! Предстои ви прекрасна година в любовен план. През нея ще успеете да подредите най-сетне любовния пъзел. Ще изживеете редица страсти и ще почувствате така желаното чувство на „пеперуди в стомаха“. За всички Скорпиони предстои една романтична година. Обвързаните ще надградят и заздравят връзката си. Тези, които са в търсене на половинка, може да са спокойни – скоро ще срещнат любовта.

Трите зодии, които ще са особено щастливи в средата на февруари

Въпреки активното влияние на ретроградния Меркурий, 3 знака от зодиака ще са изключително щастливи в средата на месец февруари. Ето кои...

Дева

Девите са сред зодиакалните знаци, които ще имат късмет в любовта през 2021 година. Тази година всичко ще си дойде на мястото. Всички усилия, които сте положили, ще ви се отплатят. В тези 12 месеца ще осъзнаете, че трудностите, през които сте минали през отминалата година, са си заслужавали, защото са ви довели до предстоящото по-добро начало.

Откъснете се от миналото, допуснете любовта в живота си. Вече свърши чакането на подходящия човек. Девите, които вече имат добра връзка, ще оценят партньора си повече, а миговете, прекарани с него, ще им носят голяма радост.

Стрелец

И Стрелецът ще има много причини за усмивки през тази година, а любовни емоции въобще няма да липсват. Някои ще се радват на нов шанс в живота си. Ще получите възможност да гледате напред, без дори да се обръщате към миналите неща. Предстоящите промени ще са само положителни. Любовта ви очаква, така че бъдете смели. Ще откриете партньор, който ще успее да ви оцени. Обвързаните от зодията пък ще преоткрият половинката си, а връзката ви ще се стабилизира. Ще изобилствате от идеи и планове.

Tоп 4 на на най-неприятните жени в зодиака

Астролозите направиха класация на най-неприятните жени в зодиака. Но въпреки това нека не забравяме, че всеки човек има както своите по...

Лъв

Лъвове, предстоят ви предизвикателства в сферата на любовта. Част от вас ще се сблъскат с раздяла или с трудности с партньора. Все пак сте късметлии в любовта, защото ще се отървете от безсмислени връзки без бъдеще. Ако все пак успеете да минете заедно през проблемите, ще заздравите връзката си. Най-доброто предстои – само бъдете смели и търпеливи.

Везни

Родените под знака на Везните най-сетне ще открият романтика, стабилност и сигурност. Отдавна жадувате именно за това. Ще откриете баланса и ще гледате по-ясно на ситуациите. Връзки, които изглеждат изчерпани, ще се „съживят“.

Ще получите шанс да разрешите проблемите с любимия човек. Ще осъзнаете отминалите си грешки и ще осмислите стойността на взаимоотношенията. Ако все пак връзката се окаже непоправима, не страдайте – приключването ѝ ще разкрие място за нещо вълнуващо и ново.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Стихотворение за 19 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 19 април 2024

Таро хороскоп за 19 април 2024

Стъпки в пясъка: Притча, която всеки християнин трябва да прочете

Да имате приятелка от тези зодии е истински дар

Какво е сомнилоквия и колко хора са засегнати от този феномен?

Как се наричат нишките в банана и напълно безопасни ли са за здравето ни

Паунд - лев. Колко струва един британски паунд към български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Турска лира - лев. Колко струва една турска лира към един български лев днес, 19 април /валутен калкулатор/

Скрити лимонки: Това са наистина най-сексуалните зодии

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com

ОЩЕ ОТ Любопитно