Ето как ноември 2022 г. ще повлияе на здравето на всички зодиакални знаци

2575
Ето как ноември 2022 г. ще повлияе на здравето на всички зодиакални знаци
Снимка: iStock

Овен

Всички болести са от нерви. Опитите за облекчаване на емоционалния стрес с чаша вино или цигара няма да бъдат успешни. Тялото ще се нуждае от по-здравословно презареждане.

Телец

Доброто здраве ще ви позволи да водите активен начин на живот, но с внимание към състоянието на тялото. Болката в ставите може да сигнализира за възпаление. В тази ситуация плуването е най-добрата форма на упражнения.

Близнаци

Тялото ще работи на границата на възможностите си. Въпреки неуморната активност, Близнаците през ноември се нуждаят от поне кратка почивка. Най-добрият начин за попълване на енергийните резерви е релаксацията и здравият сън.

Кои зодии трябва да пазят здравето си през тази година?

Рак

Заетостта не трябва да засяга вниманието към здравето. Дори леко изтръпване в гърдите е тревожен симптом. За да изключите сърдечно заболяване, веднага се консултирайте с лекар. Самолечението през ноември няма да е от полза, а може и да навреди.

Лъв

Разходките на открито ще помогнат за поддържане на общото благосъстояние - дори половинчасова разходка ще подобри кръвообращението и ще усили имунната система. Възможно е броят на стресовите моменти да се увеличи.

Дева

Време е да организирате маратон за красота. Наистина, в студено време кожата губи своята еластичност, започва да сърби и да се лющи. Курс на мезотерапия, насочен към възстановяване на тонуса, или други процедури за красота ще помогнат да се избегне отрицателното въздействие.

Зодиите, които ще сбъднат мечтите си през ноември

Везни

Най-добрият начин да преодолеете есенната тъга е да останете активни. Дори малкото движение ще позволи на Везните да поддържат тялото в добра форма, да дадат заряд на жизненост.

Скорпион

Скорпионите са предразположени към артрит, хороскопът съветва да се грижим за ставите – да пием достатъчно вода и да консумираме храни с много калций. Също така стресът ще им дойде в повече - напрежението ще се увеличи.

Стрелец

Промяната на визията ще помогне да се коригира ситуацията - покупка на нови дрехи, за предпочитане сини.

Тези 4 зодии се радват на отлично здраве и определено ще живеят дълго

Козирог

Тъй като Козирозите са чувствителни към отрови, трябва да следите навременното елиминиране на токсините - пийте колкото е възможно повече течност, например билкови отвари, зеленчукови сокове. Дисхармоничното влияние на Слънцето в Скорпиона обостря хроничните рани, така че не можете да пренебрегнете заболяването, дори и леко - по-добре е веднага да идете на лекар.

Водолей

Възможно е да се появи световъртежи. Продължителното претоварване може да причини неврологични разстройства. Разходките сред природата, спортуването и ярките положителни емоции ще нормализират състоянието. Адаптацията към есенното време ще протече по-леко, ако Водолеят се грижи за себе си - облечете се според времето и вземете превантивни мерки.

Риба

Имунитетът ще бъде на върха - не можете да се страхувате от настинки. Дори и да се появи хрема, тя няма да стане хронична. Ако се появи неразположение, парните инхалации с лайка ще ускорят възстановяването. Ноември може да поднесе на Рибите неприятни изненади със стомашно-чревния тракт. Апатията и храносмилателните проблеми ще се появят поради преяждане, така че звездите съветват да се придържате към диета.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

5 начина да научите децата си да устояват на трудностите в живота?

Как се избелват кокошите яйца, преди да ги боядисаме

Ако искате яйцата да останат здрави, сложете това в тенджерата

Нов начин за боядисване на великденски яйца на райета

Домашни кюфтета - бухнали отвътре, със златна коричка отвън: Как да си ги сготвим

Молитва преди изповед

Стихотворение за 27 април 2024

Любовен съвет за всяка зодия за 27 април 2024

Таро хороскоп за 27 април 2024

Златните 8: Тези качества правят жената магнит за мъжете

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com