Промени размера
Аа Аа Аа Аа Аа

Ето защо връзката между СКОРПИОН и ДЕВА е една от най-добрите

17 декември 2021, 16:45 часа

Земните знаци като Дева, Телец и Козирог са склонни да се разбират много добре с водните признаци на зодиака, като Рак, Скорпиони и Риби. Това поставя основата на голяма връзка между Скорпион и Дева. Ако обаче сте любопитни за катализатора зад тяхната съвместимост, ето какво ги прави толкова подходящи един за друг.

И двата знака чувстват интензивни емоции

Докато Девата може да изглежда обрана и студена, тези индивиди са невероятни емпати и са съпричастни с тези около тях. Скорпионите от друга страна са емоционална гъба, която интензивно обработва емоциите. Въпреки това, те поставят стена, за да защитят чувствата си и изпитват страх да бъдат уязвими. Следователно тези знаци могат да си помагат един на друг да се отворят и да се справят с емоциите си по здравословен начин.

Те могат да се доверят един на друг

След като и за двете зодии доверието е много важно, те знаят какво да направят, за да накарат другия да им се довери. Така, когато започнат да изграждат връзка, те лесно ще стигнат до там да се доверят един на друг, а това ще доведе и до по-дълбоки, сигурни отношения. Именно такива търсят както Девите, така и Скорпионите.

И двете зодии жадуват за увереност и благодарност

Земният знак като Дева търси сигурността и стабилността в партньора си. Скорпионите пък обичат да се грижат за своите партньори и да ги защитават. Следователно, връзката между Дева и Скорпион ще бъде изпълнена с доверие, сигурност, интензивни чувства и емоции.

Христина Лозанска
Христина Лозанска Отговорен редактор
Новините днес