Фрази, които подлудяват и най-спокойните мъже!

1963
Фрази, които подлудяват и най-спокойните мъже!
Снимка: iStock

„Когато излезе гол от банята, направо ми стана горещо!“

Отдавна е казано, че прекрасните дами обичат с ушите си. Но кой е казал, че мъжете не обичат комплиментите? Представителите на силния пол се възбуждат, когато слушат откровенията на жените си. Отговорът на такава фраза ще бъде страстна нощ. Оценявайки положително фигурата на мъжа, жената го стимулира да продължи да поддържа формата си.

Освен това, тази реплика може да се тълкува и като: „Не ме мъчи да те чакам – вземи ме сега!“ Тя трябва да се каже на кавалера „на уше“ (може дори леко да го ухапете по ухото), даже на многолюдно място. Ако заради навалицата той не може веднага да пристъпи към действие, пак няма лошо: малко изчакване ще му се отрази добре. През останалата част от деня просто ще гледа постоянно часовника си, нетърпелив да се приберете у дома.

„Изглеждаш толкова секси в тази тениска / костюм!“

На мъжете им е приятно да чуят подобни думи от дамите си. Това важи особено за богатите господа и за онези, които са значително по-възрастни от партньорките си. За заможния мъж е важно да знае, че жената с него е привлечена не само от богатството му. Благодарение на такива изявления един зрял кавалер осъзнава, че възрастта не пречи да се радва на успех пред дамата на сърцето си.

30 честни цитата за мъжете, които всяка жена трябва да знае

„Довечера можеш да правиш с мене, каквото си поискаш!“

След подобни думи неговото въображение ще се включи с пълна сила. Такава инструкция ще бъде изпълнена веднага, щом мъжът прекрачи прага на спалнята. По принцип, мъжката фантазия на сексуални теми е безгранична. Докато се прибира от работа той ще прехвърли множество варианти за задоволяване на желанието си.

Впрочем, изрази от рода на „прави, каквото поискаш“ е доста предизвикателен и жена, която дава такива обещания, трябва да знае: това означава, че е съгласна на смели експерименти. Обаче, ако по принцип се въздържате от такива, по-добре не правете подобни гръмки изказвания. Не разочаровайте човека – щом сте го подготвили за вечер с гейша, то една пуританка с бедно, мисионерско въображение няма да го задоволи!

„Сънувах интересен сън, където ние двамата...“

След тези думи мъжката фантазия ще измисли такива варианти на продължението, за които една жена не би могла и да мечтае. Ще подобрите ефекта, като си поиграете на тайнственост - нека мъжът сам довърши какъв е бил сюжетът на съня. Мимоходом може да вметнете, че в него присъства и друг представител на силния пол. Тази пикантна подробност ще развълнува господина, но ако той страда от патологична ревност, по-добре се въздържайте от подобни фрази.

10 фрази, които всички изневеряващи мъже използват

„Ако имахме възможност да останем сами сега, какво бихме направили?“

Всички мисли на представителя на силния пол веднага ще се съсредоточат върху този въпрос и той вече няма да си мисли за нищо друго. Дамата трябва да „налива масло в огъня“ през целия ден така, че интересът на кавалера да не намалее. А вечерта тя ще оцени резултата от неговите размишления по въпроса.

"... просто ме подлудява!"

Кое точно ви подлудява – просто изберете такава черта на мъжа, която наистина ви харесва и му кажете, че ви възбужда. Всеки ще бъде поласкан да чуе такова признание.

“Снощи беше невероятен!“

Мъжете имат нужда да бъдат хвалени – това ги стимулира да се отдават максимално. Ако е възможно, трябва да се съобразите с исканията на партньора си, дори и да изглеждат странни. Вашата сродна душа трябва да получи топлината ви. Мъжете благодарят за женската обич с внимателно отношение и грижа. Този подход за изграждане на взаимоотношения е най-продуктивен; той ви позволява да живеете рамо до рамо дълги и щастливи години.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Още от ЛЮБОПИТНО:

Внезапен прилив на сили и още 5 феномена, които се случват на човек преди края му

Кой е най-големият град на остров Гренландия

Кой е най-големият град в Шотландия

Смъртоносен капан: защо котките не трябва да се доближават до прозорци с PVC дограма

3 вида горски плодове за намаляване на мазнините по корема

Ето какво се случва в мозъка, когато вземаме решения за пари или храна

Оливки или черни маслини: Каква е разликата, кое е по-полезно?

Кога НЕ се пекат козунаци за Великден?

Кои са най-лесните начини за боядисване на яйца?

Как да се отървете от бучките и подутините след инжекции

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com