H&M откри два нови магазина в Mall of Sofia

43301
H&M откри два нови магазина в Mall of Sofia

Mеждународната модна компания H&M, Hennes&Mauritz AB, откри днес два нови магазина в Mall of Sofia на бул. "Александър Стамболийски" 101.

За първи път от стъпването си на българския пазар H&M избира една и съща локация за два отделни магазина, като единият ще предлага изцяло детска мода, а вторият – колекции за мъже, жени и младежи.

H&M откри четвърти магазин в София

H&M вчера отвори врати на своя четвърти магазин в София. Магазинът привлече над 300 души на опашка минути след откриването на Parad...

Над 400 души се бяха събрали пред двата магазина часове преди откриването. В 11 ч. Елена Фолева, управител на магазините, и Ралица Иванова, продавач-консултант, прерязаха червената лента на разположения на два етажа магазин, предлагащ мода за мъже и жени. Лентата на детския магазин бе прерязана от Ана Василева, касиер бекофис, и Давид Вълчев, продавач-консултант, като веднага след това те посрещнаха първите нетърпеливи клиенти.

"Щастливи сме да разширим присъствието си в София и с това да разнообразим предложенията си за цялото семейство. В Mall of Sofia е разположен нашият първи магазин, посветен изцяло на детската мода – колекция, която е намерила своето достойно място в портфолиото на H&M. Убедени сме, че тези два магазина бързо ще добият популярност сред посетителите на този прекрасен шопинг център", сподели Доминик Фантачино, регионален мениджър на H&M за България.

За първи път у нас в H&M Mall of Sofia ще се предлага мъжката колекция H&M Men Trend. Сред първите клиенти, които се насладиха на актуалните модели от колекцията, бе и Мартен Роберто. DJ-ът и телевизионен водещ се спря на ключови модели от тренд колекцията на шведския бранд, които идеално подхождат на личния му стил. Напълно в духа на марката, пролетната колекция на H&M включва смели модели в ярки цветове, спортни кройки и небрежно градско излъчване, подходящи за всеки мъж с интерес към модата.

Яката - новият моден писък

Яката винаги е била неизменна част особено от елегантния стил, но през последните месеци се превърна в истински хит, пише БГНЕС. Бели,...

Вторият магазин, посветен изцяло на детската мода, ще предлага дрехи за бебета и деца до 13 години. Детските дрехи са модерни, удобни и тествани с грижа, за да се гарантира, че всичко отговаря на строгите международни изисквания за качество, безопасност и устойчивост.

Двата магазина H&M в Mall of Sofia заемат обща площ от 2 200 кв. м. Детският магазин се намира на етаж 1, а вторият е разположен на два етажа. С днешните успешни откривания магазините на H&M в България стават 10, като 6 от тях се намират в София.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com