И още 5 забавни факта за сериала "Приятели"

48693
И още 5 забавни факта за сериала "Приятели"

В края на месец септември се навършиха 20 години от излъчването на първия епизод на сериала "Приятели" (Friends).

На 22 септември 1994 година по NBC в Америка започва излъчването на нов за времето си сериал, който обещавал да бъде интригуващ и забавен, но никой никога не подозирал какво се задава на хоризонта. Още пилотният епизод събрал пред екраните 22 милиона зрители, които се влюбили в историята от пръв поглед.

Актьорите от "Приятели" - 20 години по-късно

Любимият сериал "Приятели" навършва 20 години през месец септември. Емблематичните епизоди на сериала са излъчвани почти навсякъде по с...

Ако сте толкова големи фенове на сериала, колкото и ние, в следващите няколко реда може да се запознаете с още няколко интересни факта за него.

1. Матю Пери и Дженифър Анистън участват в изключително забавно видео, свързано с операционната система Windows 95. "Киберкомедията" се предполага, че е заснета в офиса на Бил Гейтс.

2.Прическата на героинята на Дженифър Анистън - Рейчъл, е създадена от стилистката на звезда в момент, в който тя е била надрусана.

3. "Приятели" "споделят" една и съща вселена с още няколко хитови комедии от 90-те години. В това число влизат: "Бар Наздраве", "Зайнфелд" и "Луд съм по теб".

25 невероятно интересни факта за любимите "Приятели"

Почти 20 години след излъчването на първия епизод от сериала "Приятели", все още не сме успели да превъртим достатъчно пъти всички епиз...

4. Дженифър Анистън отказва титулярна роля в легендарната комедийна програма Saturday Night Live, за да може да участва в "Приятели".

5. Дейвид Шуимър (Рос от шоуто) плаща 4,1 млн. долара за събарянето на историческа сграда в Ню Йорк и построяването на мястото й на новия му дом През 2013 г. вандали надраскват на строителната площадка "Рос не е готин".

В тази връзка от шоуто "5 facts", което върви всяка седмица в едноименния канал в YouTube, коментира че Рос е най-лошият образ в целия сериал. Най-малкото защото той е невротичен и постоянно ревнува. Друг проблем със странния палеонтолог е това, че той непрекъснато иска да е прав.

Вижте всички последни новини от Actualno.com

Етикети:

Помогнете на новините да достигнат до вас!

Радваме се, че си с нас тук и сега!

Посещавайки Actualno.com, ти подкрепяш свободата на словото.

Независимата журналистика има нужда от твоята помощ.

Всяко дарение помага за нашата кауза - обективни новини и анализи. Бъди активен участник в промяната!

И приеми нашата лична благодарност за дарителство.

Банкова сметка

Име на получател: Уебграунд Груп АД

IBAN: BG16UBBS80021036497350

BIC: UBBSBGSF

Основание: Дарение за Actualno.com